AÖF sınav sonuçları burada - Tıkla Öğren

Açık Öğretim Fakültesi dekanlığı AÖF öğrencilerinin günlerdir beklediği açıklamayı yaptı. AÖF sınav sonuçları açıklandı.

ÖF sınav sonuçlarıyla ilgili iki milyon AÖF'linin beklediği açıklama bu sabah yapıldı.A çık Öğretim Fakültesi AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek için başta AÖF'nin resmi sitesi olmak üzere diğer sitelere giren AÖF öğrencileri kötü bir sürprizle karşılaştı.

AÖF sınav sonuçları internetten değil de mobil uygulamalar üzerinden kamuoyuna duyurulmuştu. Sadece akıllı telefon kullanıcısı öğrenciler AÖF sınav sonuçlarını öğrenebildi.

Açık Öğretim Fakültesi yönetimin neden böyle bir karar aldığı ise öğrenilemedi. Telefonları İOS ve android işletim sistemini destekleyen öğrenciler iPhone Appstore ve Google Play'den AÖF'nin mobil uygulamalarını telefonlarına indirerek sonuçları öğrendiler.

AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek isteyenlerin AÖF yönetimini ve öğrenci işlerini telefon ve mail yağmuruna tuttukları öğrenildi.  Sınav sonuçlarının Pazar günü açıklanması sebebiyle Açık Öğretim Fakültesi'nde resmi muhatap bulamayan öğrenciler tepkilerini haber sitelerine mesaj atarak dile getirdiler.

Öğrencilerin tepkileri AÖF yönetimine geri adım attırdı ve AÖF sınav sonuçları internet sitesinden de öğrenilmeye başlandı.



AÖF sınav sonuçları yarından itibaren sınava giren öğrencilerin adreslerine posta yoluyla gönderilecek.

AÖF 2013 Bahar Dönemi Kayıtları ise 11 Mart'ta başlayıp 22 Mart'ta sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri