Antrenmanlarını doğada yapan yürüyüş şampiyonu öğrenciler, yeni birincilikler hedefliyor

Kayseri'de daha rahat çalışmak için tarihi ve doğal yerlerde antrenman yapan Muhammed Miraç Şahin ve Hayrunnisa Ceyhan, yürüyüş branşında yeni şampiyonluklar için mücadele ediyor.

Kayseri'de yaşayan 10. sınıf öğrencisi Muhammed Miraç Şahin ve 8. sınıf öğrencisi Hayrunnisa Ceyhan, daha önce Türkiye Yürüyüş Şampiyonası'nda elde ettikleri birinciliklerinin üstüne yeni madalyalar kazanmak için kentin tarihi ve doğal yerlerinde antrenman yaparak ter döküyor.

Beden eğitimi öğretmeni ve atletizm antrenörü Handan Koçyiğit rehberliğinde çalışan öğrencilerden Muhammed Miraç, bu yıl temmuz ayında İzmir'de düzenlenen 16 Yaş Altı Türkiye Yürüyüş Şampiyonası'nda, Hayrunnisa ise temmuzda Konya'da gerçekleştirilen 14 Yaş Altı Türkiye Yürüyüş Şampiyonası'nda birincilik elde etti.

Başarılarının ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden öğrenciler, 2025 yılının ocak ayında düzenlenecek şampiyona için kentin tarihi ve doğal güzellikleri eşliğinde antrenmanlarını sürdürüyor.

Her iki öğrenci de ocak ayındaki şampiyonada yeniden birincilik kürsüsüne çıkmayı amaçlarken, yaşı milli takım seçmelerine tutan Muhammed Miraç ise ayrıca ay-yıldızlı ekibe seçilmek ve uluslararası organizasyonlarda ülkesi için altın madalya kazanmak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri