Antalyaspor’dan Kovulan Teknik Patrondan Zehir Zemberek Açıklamalar

Antalyaspor’da bileti kesilen teknik direktör Engin Korukır, zehir zemberek açıklamalar yaptı. Korukır, büyük camianın büyük düşüncelerle yönetileceğini, ancak küçük düşüncelerle yönetilemeyeceğini açıkladı. Korukır, Antalyaspor’dan...

Antalyaspor’da bileti kesilen teknik direktör Engin Korukır, zehir zemberek açıklamalar yaptı. Korukır, büyük camianın büyük düşüncelerle yönetileceğini, ancak küçük düşüncelerle yönetilemeyeceğini açıkladı. Korukır, Antalyaspor’dan başı dik olarak ayrıldığını, gönderildiği içinde herkese yine de hakkını helal ettiğini ifade etti.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen basın toplantısında gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Engin Korukır, gözü yaşlı olarak basın toplantısından ayrıldı. Hayatının en zor basın toplantısına çıktığını söyleyen kırmızı beyazlı ekibin eski teknik adamı, 9 Haziran'da göreve geldikten bu güne kadar çok büyük bir disiplin içinde olduklarını açıkladı.

‘BÜYÜK CAMİALAR KÜÇÜK DÜŞÜNCELERLE YÖNETİLEMEZ’

Antalyaspor Yönetim Kurulu’nun takımın gidişatından memnun olmadığını kendisine ilettiğini ifade eden Engin Korukır, tüm bu süreç içerisinde yaptıklarımızı en iyi taraftarların değerlendireceğini, herkesin de her şeyi gördüğünü belirtti.

Yönetimin son 3 maçta kötü başlangıç sinyali aldığını kendisine ilettiğini kaydeden Korukır, "Buradan başı dik ayrılmak güzel. Buraya ilk imza atmaya geldiğimizde söylediklerimi hiç unutmuyorum. Ya birinci ya ikinci olacağız dedim. Ama ne yapalım benden sonra gelecek teknik adama herkesin çok sahip çıkması gerekir." dedi.

Korukır, Antalyaspor’un çok büyük bir kulüp olduğunu, ancak büyük camiaların büyük şekilde yönetileceğini, küçük düşüncelerle yönetilemeyeceğini söyledi.

‘BİZİ RESMEN KOVDULAR

Antalyaspor’dan gönderilişini yorumlayan Engin Korukır, kendisine takımdan gönderilişini telefonla tebligat ettiklerini yapılanın da hiç hoş bir durum olmadığını kaydetti. Takımda bir kişiye daha önce hakkını helal etmediği yönünde açıklama yaptığını da ifade eden Korukır, o insana da artık hakkını helal ettiğini belirtti. Korukır, sözlerini şöyle tamamladı:

"Tek üzüntüm biz böyle gönderilmemeliydik. Ben namusumla ve şerefimle çalıştım. Hayatım boyunca unutamayacağım kulübüm. Camialar ilelebet kalcıdır. Kişiler de geçicidir. Kimse hancı değildir, birer yolcudur. Ben burada basın toplantısında başım dik oturuyorum. En fazla beni mutlu edecek bu takımın Süper Lig’e çıkmasıdır. Antalyaspor’un Süper Lig’e çıkacağına çok inanıyorum. Resmen bizi kovdurdular bu bizi en fazla acıtan şeydir."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri