Antalya'da Yağışlı Hava Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü yarın Antalya için yağış uyarısı yaptı. Vatandaş ve yetkililerin oluşabilecek sel, taşkın, yıldırım düşemesi, dolu, çatı uçması, hortum, baca zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları...

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü yarın Antalya için yağış uyarısı yaptı. Vatandaş ve yetkililerin oluşabilecek sel, taşkın, yıldırım düşemesi, dolu, çatı uçması, hortum, baca zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları gerektiği duyuruldu.

Konuyla ilgili meteorolojiden yapılan açıklamaya göre yarın başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Antalya Merkez, Kaş, Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor. Yer yer şiddetli olması öngörülen yağışlı peryod boyunca rüzgarın güney yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Yetkililer, kuvvetli ve aşırı yağışların neden olabileceği sel, taşkın, yıldırım düşmesi, dolu, çatı uçması, hortum, baca zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olmaları gerektiğini duyurdu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri