Antalya’da Kapalı Pazar Yerlerinde Kurban Kesimi Yapılacak

Antalya’da Kurban Bayramı boyunca kapalı pazar yerlerinde kesim yapılacak. Kurban satışı yapılan yerlerde ise kesim yapılmasına izin verilmeyecek. Muratpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Belediye, Konuksever,...

Antalya’da Kurban Bayramı boyunca kapalı pazar yerlerinde kesim yapılacak. Kurban satışı yapılan yerlerde ise kesim yapılmasına izin verilmeyecek.

Muratpaşa Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Belediye, Konuksever, Topçular, Güzeloluk, Ermenek ve Bayındır mahallelerinde kurban satış alanlarını kararlaştırdı. Buna göre Çarşamba pazarı içindeki aşevi; Konuksever, Yenigün, Yeşilbahçe Dedeman, Kızıltoprak, Çağlayan ve Portakal Çiçeği’nde ise kapalı pazar yerleri kesim alanı olarak belirlendi.

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci kurban satış alanlarında incelemelerde bulundu. Antalya ve diğer illerden gelen kurban esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, esnafın istek ve sorunlarını dinledi. Başkan Yardımcısı Cephaneci, "Kurban satış ve kesim alanlarımızı belirledik. Belirlenen alanlar dışında kesim yapılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Kurban satışı yapan esnafın rahat etmesi için tüm tedbirleri aldıklarını söyleyen Cephaneci, esnafı tek tek dolaşarak daha önce yaşanan sorunları belirlediklerini, bu sıkıntıların tekrarlanmaması için gerekli tedbirleri aldıklarını duyurdu. Ayrıca Cephaneci, kurban satış alanlarının ilçede her gün ilaçlanıp temizliğinin yapılacağını, zabıtaların da sürekli buraları denetleyeceğini açıkladı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri