Antalya kampı başladı

Milli maç nedeni ile verilen arayı Antalyada kamp yaparak değerlendiren Konyasporda çalışmalar devam ediyor.
Yeşil-beyazlılar, Rus ve Ukrayna takımlarıyla iki hazırlık maçı oynayacak
Milli takımın, Avrupa şampiyonası grup eleme maçı nedeniyle lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiren Konyaspor’da çalışmalar devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Cumartesi ve Salı günü Rus ve Ukrayna takımlarıyla iki hazırlık maçı oynayacak.
Antalyaspor maçının ardından iki gün izini yapan Konyasporlu futbolcular, Salı günü belek Sirena Golf otelde toplanarak kampa girdiler. Yeşil-beyazlı takımda, haftanın ilik çalışması aynı gün, saat 16.00’da teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde gerçekleştirildi. Antrenmandan önce futbolcularla kısa süreli bir toplantı yapan teknik direktör Vural’ın, takımın içerisinde bulunduğu durumu nedeniyle herkesin9 daha çok sorumluluk alması ve kalan 8 maça da kazanma isteğiyle çıkmaları gerektiğini söylediği ileri sürüldü.
Sirene Golf otelin sahasında gerçekleştirilen antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Kamil Zayatte, Mahamoudou Kere, Basem Abbas, Tazemeta ve sakatlığı devam eden Mehmet Batdal katılmadı. Sakatlıkları iyiye giden ve tedavileri süren kaleci Orkun ve Salibasic’in de takımla birlikte çalıştığı kaydedildi. Kartallar, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah kondisyon, teknik-taktik, akşam saatlerinde de yine Sirena Golf otelin sahasında taktik çalışması yapan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar bugün devam edecek.
Ligin 27. haftasında, deplasmanda şampiyon adayı Trabzonspor ile 2 Nisan Cumartesi günü zor bir maça çıkacak olan Konyaspor’da Antalya kampı 1 Nisan Cuma günü sona erecek ve takım Antalya’dan Trabzon’a uçacak. Trabzon maçı kadrosunda yer almayacak futbolcular ise Konya’ya dönecekler.
Kartallar, Antalya kampı boyunca Rus ve Ukrayna takımlarıyla iki hazırlık maçı oynayacaklar. Konyaspor, Belek’te ilik özele maçı, 26 Mart cumartesi günü Ukrayna Lig şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi yarı finalistlerinden Shakhtar Donetsk ile yapacak. Yeşili-beyazlılar, 29 Mart Salı günü de Rusya Süper Lig takımlarından Anzhi Makhachkala ile karşı karşıya gelecek. Bu arada, yörede kamp yapan takımlardan biri ile daha üçüncü biri hazırlık maçının oynanabileceği bildirildi.
KARAPINAR’DAN AÇIKLAMA
Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, TFF yönetim kurulu üyesi Mehmet Baykan’ın dün gazetelerde çıkan açıklamasının gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Son oynadığımız Antalyaspor karşılaşmasında takımımızın yaşadığı hakem hataları herkesin malumudur. Maçın ardından TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan'ı iki kez aramama rağmen kendisi telefonlarıma cevap vermedi. Ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mahmut Özgener'i aradım. Kendisinden de yanıt alamadım. Ancak Sayın Federasyon Başkanımız Pazar sabahı bana döndü. Konu ile ilgili olarak kendisine bilgi verdim. Sayın Özgener "Evet olanları gördüm. Şikayet ve sitemlerinizde son derece haklısınız. Bir iş için yurt dışına çıkacağım. Türkiye'ye döndüğümde Perşembe günü konuyu birebir konuşabiliriz" dedi. Karapınar, “Sayın Özgener ile görüşmemin ardından TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan, şahsımı arayarak böyle bir talep olması halinde Federasyon Başkanı ile görüşebileceğimizi bana iletti. Bende bu isteğini zaten konu ile ilgili olarak TFF Başkanı Mahmut Özgener ile görüştüğümü ve kendisinin de Perşembe günü bir randevu verebileceğini tarafına iletmiştim. Sayın Mehmet Baykan'ın aramızda geçen bu konuyu aracılar vasıtasıyla basına yayma gayreti karşısında inanın hayretler içerisinde kaldım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri