Antalya Emniyeti Gazetecilerle Kahvaltıda Biraraya Geldi

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkliler'den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı İsa Yılmaz ve Basın Protokol Müdürü Yeşim Şahin Özdemir, Antalya medyasıyla biraraya geldi. Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Gökhan Demir'in...

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkliler'den sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı İsa Yılmaz ve Basın Protokol Müdürü Yeşim Şahin Özdemir, Antalya medyasıyla biraraya geldi. Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Gökhan Demir'in ev sahipliğini yaptığı ve Atlı Polis Birliği'ndeki kahvaltıya ulusal veyerel basın temsilcileri katıldı.

Medyaya doğru bilgi vermenin önemine değinen İsa Yılmaz, eksik bırakılan bilginin yanlışlarla ya da kulaktan duyma bilgilerle doldurulduğuna dikkat çekti. Emniyet Müdürlüğü olarak basına her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, medyayla yaşanan iletişim sorunlarının karşılıklı güvenle aşılabileceğini ifade etti.

Basın Protokol Müdürlüğü'ne atanan Yeşim Şahin Özdemir'de basınla daha öncede çalıştığını belirterek medyaya yardımcı olmak için gayret edeceklerini aktardı. Basın mensupları ise Emniyet Müdürlüğü'nde yaşadıkları sorunları, bilgi ve haber akışındaki sıkıntıları aktararak bunların düzeltilmesi ve sağlıklı hale getirilmesi için önlemler alınmasını talep etti. İsa Yılmaz sorunları not ettiklerini ve medyaya hızlı ve doğru bilgi akışı için gayret edeceklerini belirtti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri