Ansiad’dan Agc’ye Ziyaret

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti.ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri AGC Başkanı Mevlü...

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ziyaret etti.

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette AGC Başkanı Mevlüt Yeni, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bölgemizin en etkin sivil toplum örgütü ANSİAD’la AGC’nin güçlü iş birliği vardır” dedi.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni, ANSİAD’ın her yıl düzenlediği Batı Akdeniz Bölgesinin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunan özgün, bağımsız ve dürüst gazetecilik ilkelerine uygun eserler için verdikleri ödülle, yerel medyaya destek verdiklerini hem de haberciliğin gelişimine katkıda bulunduklarını söyledi.

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, ANSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Erdoğan, AGC Başkanı nezdinde yerel medyaya katkılarından dolayı teşekkür etti. Erdoğan, AGC Başkanı Mevlüt Yeni’ye ANSİAD-TÜRKONFED iş birliğinde hazırlanan Bölgesel Kalkınmada Yerel Dinamikler: Ürün Tuzağını Aşabilen Antalya için 2023 Senaryoları kitabı ile TÜRKONFED’in akademisyenlerle birlikte hazırladığı “Yeni Anayasa’ya Doğru: Kurumsal Reform ve Demokrasi Kültürünün Gelişimi” kitabını hediye etti.

Şehrin kalkınması için tüm kurumların birlikte dayanışma içinde çalışması gerektiğini savunan AGC Başkanı Mevlüt Yeni, “Yerel medyada ne kadar güçlü olursak şehrin insanlarının, şehrin sorunlarını çözmek o derece kolaylaşır. Yerel basın, şehirlerin sesidir. Desteğinize ihtiyacımız var” diye konuştu.

Ziyaret, AGC Başkanı Mevlüt Yeni’nin ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan’a Antalya Gazeteciler Cemiyeti flama takdimiyle son buldu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri