Annelerin yeri asla doldurulamaz

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Başkanı Zuhal Aras, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında Anneler Gününü kutladı

Annelerin yerleri doldurulamayacak en değerli varlıklar olduğunu söyleyen Aras, “Bugün anneler günü, yeryüzündeki en kutsi görevi yerine getiren, bizleri hesapsız bir fedakârlıkla büyüten, yaşamımız boyunca katıksız ve duru bir sevgiyle bağlandığımız, fedakârlık, hoşgörü ve sevginin timsali olan annelerimiz, en değerli varlığımızdır. Bir anne olarak tüm annelerimizin ve Şehid Muhsin Yazıcıoğlu'nun annesi Fidan anamızın da anneler gününü kutluyorum. Konyamız bu seneki anneler günü maalesef buruk kutluyor Hakkâri’de Şehid düşen piyade er Rıdvan Adam’ı Çarşamba günü son yolculuğuna uğurladık. “Ciğerimizi bu toprak uğruna verdik yeter ki vatan sağ olsun’ diyen başta annesi olmak tüm acılı ailesine taziyelerimizi sunuyoruz” dedi.

Dinimize göre kadın asla ikinci sınıf insan muamelesi görmez diyen Aras, “Bilakis kadın toplumun baş tacıdır. Cenabı Allahın yarattıkları içinde eşrefi mahlûkat olan insan neslinin devamını sağlayan yüce bir varlıktır. Yüce peygamberimizin, hayatımızda annelerimizin önemini, ‘Cennet Annelerin Ayakları Altındadır’ hadisi şerifinden de anlayabiliriz. Onun içindir ki Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları olarak kadını dünyada sahip olabileceği en mükemmel haklara kavuşturma ve inancındayız. Geleceğimizi şekillendiren, bize sevgiyi ve sevmeyi öğreten, geleceğe umutla ve günle bakmamızı sağlayan, dünyanın kutsal görevini yerine getiren, muhterem annelerimizin özelliklede şehit annelerinin anneler gününü tekrar kutluyor, hepsinin o mübarek ellerinden öpüyoruz” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri