"Annelerimiz değerli"

Ilgın Şeker Fabrikası Müdür Vekili Mehmet Zararsız, “Fabrika olarak, böyle etkinliklere önem veriyoruz. Hem annelerimize değerli olduklarını hissettiriyoruz hem de birliğimizi pekiştiriyoruz” dedi

Ilgın Şeker Fabrikası, 14 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Doğanhisar Gölcük Piknik Alanı'nda organize edilen etkinliğe Ilgın Şeker Fabrikası Ziraat Müdürü ve Müdür Vekili Mehmet Zararsız'ın yanı sıra Ilgın Şeker Fabrikası İşletme Müdürü Orhan Can, Ilgın Şeker Fabrikası Muhasebe Müdür Yardımcısı Ercan Kayık, fabrika personelleri, eşleri ve çocuklar katıldı. Etkinlikte, katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

BİRLİKTELİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYORUZ

Etkinlik ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ilgın Şeker Fabrikası Ziraat Müdürü ve Müdür Vekili Mehmet Zararsız, başta Ilgın Şeker Fabrikası'nda ikamet eden anneler başta olmak üzere; tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak sözlerine başladı. Zararsız, annelerin çok değerli birer varlık olduklarını dile getirdi. Fabrika olarak bu tarz organizasyonlara öncelik verdiklerini dile getiren Zararsız, “Toplumun inşa edilmesinde annelerin büyük sorumlulukları oluyor. İnsanı karşılıksız seven, her an yanında olan; annesidir. Onlara sadece bir gün değil, her gün hakettikleri gibi davranmalıyız. Anneler için, onlara sevgimizi gösterebileceğimiz ve onları mutlu edebileceğimiz bir etkinliğe imza atmak istedik. Hafta sonunu bu şekilde değerlendiriyoruz. Anneler Günü etkinliği, aynı zamanda gerek çalışanlarımız gerekse aileleri ile birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Bundan sonraki süreçte de hep birlikte olmaya, anlamlı günlerde aynı duyguyu paylaşmaya çaba göstereceğiz” açıklamalarında bulundu.

ANNELERİ GÜNE ÇİÇEKLE UYANDIRDIK

Anneler Günü kapsamında fabrika yönetimi ile bir araya geldiklerini ve annelerin hoşuna gidecek bir çalışmaya imza atmak istediklerini ifade eden  Ilgın Şeker Fabrikası İşletme Müdürü Orhan Can da, programa katılan bütün annelerin mutluluğunun kendilerine başka etkinlikler için cesaret verdiğini söyledi. Can, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Aslında bugün hem annelerin hem de çocuklarının kalbinin kıpır kıpır attığı bir gün. Hem anneler hem de çocukları mutlu oluyor. Bütün anneler, bizim için çok değerli. Güne güzel uyanmaları için bütün annelerin evinin kapısına çiçek bıraktık. Fabrika olarak, sosyal ve kültürel etkinliklere öncelik veriyoruz.” 

KENDİMİZİ DEĞERLİ HİSSETTİK

Ilgın Şeker Fabrikası yönetimi tarafından düzenlenen piknik etkinliğine katılmaktan keyif aldıklarını kaydeden anneler ise hatırlanmanın güzel bir duygu olduğunu aktardı. Anneler, “Böyle bir etkinliğin olacağını duyduğumuzda doğrusu çok mutlu olduk. Kendimizi değerli hissettik. Fabrikamız, bu gibi etkinliklere fazlası ile önem veriyor. Bütün hazırlığımızı yaptık, geldik ve eğleniyoruz. Yöneticilerimize teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından piknik organizasyonu, çekilen toplu hatıra fotoğrafları ile son buldu.

EMRE ÖZGÜL  merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri