Anlamı olmaz!

Konya Anadolu Selçukluspor’da keyifler yerinde. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör İlker Erdem, Tarsus İdmanyurdu deplasmanında alınana galibiyetin önemli olduğunu ancak devamının gelmesi gerektiği vurgusunu yaptı.

Spor Toto 2. Lig’de geçtiğimiz haftayı Tarsus İdmanyurdu deplasmanında aldığı galibiyet ile tamamlayan Konya Anadolu Selçukluspor’da Hatayspor maçı hazırlıkları başladı. Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör İlker Erdem galibiyet için tüm oyuncularını kutlarken, aynı performansı kalan haftalarda da göstermeleri gerektiğini belirtti.

“İNŞALLAH DEVAMI GELİR”

Erdem 2-0’lık galibiyet ardından yaptığı açıklamada, “Rakibimizle oynayıp aldığımız galibiyet oldukça önemli. Sıralama açısından güzel oldu, ayrıca güzel de bir oyun ortaya koyduk. Zaten deplasmanlarda güzel oyun oynuyorduk, bunun gibi olmasa da buna yakın bir performans sergiliyorduk.Oyuncularımızın sıcak havada gösterdikleri performans, yöneticilerimizin, siz yerel basın temsilcilerimizin burada olup gönülden desteklemeleri bize güç kattı. Bu birlik ve beraberlik devam ettikçe daha çok iyi sonuçlar alırız. Daha işimiz çok, oynamamız gereken haftalar var. 3 eksiğimizin olduğu haftada oyuncularımızın çıkıp sahada 2 güzel gol ile buradan galip ayrılmaları bir teknik adam olarak gurur verici bir olay. Oyuncularımın hepsinden Allah razı olsun. Ayaklarına sağlık. İnşallah devamı gelir. Devamı gelmezse çünkü bir anlam ifade etmez. Biz vicdanen rahatız, iyi çalışıyoruz, beraber hareket ediyoruz. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Bunları ilerleyen haftalara da yansıtırsak korkulu rüya görmeyiz diye düşünüyorum. Ama henüz iş bitmiş değil. Kim puan kaybederse kaybetsin önemli değil bizim için. Bizim en az 3 müsabakadan daha galip ayrılmamız gerekiyor. Lig devam ediyor. İnşallah bundan sonraki haftalarda da bu güzel hava devam eder.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri