'Ankara'ya gelen Konyalıları güzelce misafir edeceğim'

AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Eren, “Allah nasip ederse, Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği biri olacağız” dedi.

AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Eren, “Allah nasip ederse, Herkesin rahatlıkla ulaşabileceği biri olacağız” dedi.

Mehmet Eren, açıklamasının devamında ise şunları söyledi: “Kadınlarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza; Projeler ve imkânlar sunan, Kültürümüzü ihya eden, çevre dostu, yaşayan, yaşanabilir, huzurlu ve güvenli bir Konya için canla başla çalışacağım. Konya’mız da kimseye, dilinden, dininden, ırkından veya renginden dolayı ayrımcılık yapmayacağım. Tek düşüncem emelim halkın içinden halkı anlayan insanların TBMM de milletvekili olması. Amacım da bu gayretim de bu.”

KONYASPOR’U BİRİLERİNİN BAHÇESİ OLMAKTAN KURTARACAĞIM

Eren sözlerini şöyle tamamladı: “Değerli dava arkadaşlarım; Konya'mızı birilerinin çemberinden çıkaracağım, tamamen halkın ilgi alaka gördüğü şehir yapacağım. Ankara’ya gelip de karnı aç dönen Konyalı dava arkadaşım olmayacak, güzelce misafir edilecek sırtı pek karnı tok olacak. Ben falan ilçenin falan bölgenin vekiliyim ben oralara bakmıyorum diyen vekillerden olmayacağım. Allah nasip eder milletvekili olduk mu, şehrin gözbebeği Konyaspor’un üzerinden birilerinin ellerini çektireceğim. Konyaspor’u birilerinin bahçesi olmaktan kurtaracağım. Ben Konya'nın milletvekili olacağım. Erdem, irade ve cesaretle yürüyeceğiz. Güçlü Türkiye, güçlü Konya için.”

MESUT TURAN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri