Ankaragücü mesaisi başladı

Torku Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Ankaragücü ile oynanacak, ligin son maçının hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekibin Play-Off için bu maçtan mutlak galip ayrılması ve rakiplerinin puan kaybetmesi gerekiyor.

Torku Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Ankaragücü ile oynanacak, ligin son maçının hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekibin Play-Off için bu maçtan mutlak galip ayrılması ve rakiplerinin puan kaybetmesi gerekiyor.

Şanlıurfaspor karşılaşmasının ardından bir gün izin yapan Kartallar dün topbaşı yaptı. Sakat futbolcular dışında tüm oyuncuların katıldığı antrenmanda futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlendi. Bugün teknik-taktik, yarın ve Cuma günü taktik çalışmalar yapacak olan Kartallar hazırlıkları Cumartesi günü tamamlayacaklar. Ligde son sırada yer alan ve 2. lige düşen Ankaragücü’nü yenerek ilk 6’ya girmeyi amaçlayan Kartal’da cezalı oyuncu yok.. Neca ve Ali Dere’nin tevdileri ise sürüyor.. u futbolculardan Neca’nın Ankaragücü maç kadrosuna girebileceği bildirildi.. Ancak, teknik adamların play-off maçlarını göz önüne alarak Neca’yı riske etmek istemedikleri öğrenildi.

6 HAFTALIK SERİ SONA ERDİ

Torku Konyaspor’u Şanlıurfaspor durdurdu. Ligde son 6 maçta yenilmeyen yeşil-beyazlılar 7. hafta da mağlubiyetle karşılaştı. En son, 26. hafta da, deplasmanda Çaykur Rizespor’a yenilen Kartallar, o haftadan sonra sırasıyla Denizlispor, Kartalspor, Erciyesspor ve Adanaspor’u yendi. Karşıyaka ile de deplasmanda berabere kaldı..  Yeşil-beyazlılar Manisaspor galibiyetinin ardından çıktıkları Urfa deplasmanından ise eli boş döndü. Torku Konyaspor, son 7 hafta da 12 gol attı ve kalesinde 5 gol gördü. Bu haftalarda topladığı puanlarla ilk 6 şansını artıran Kartallar, 7 maçta 16 puan topladı ve 5 puan kaybetti. Torku Konyaspor, ligini başından buyana, 7 hafta da ilklere imza attı.. İlk kez 4 maç üst üste kazanan yeşil-beyazlılar, Kartalspor karşısında da 4-1’lik skorla en gollü galibiyetini aldı ve averajını düzeltti.

YÖNETİM TEŞEKKÜR ETTİ

Torku Konayaspor yönetim kurulu, Şanlıurfa deplasmanı masraflarını karşılayan Aktisad yönetim kuruluna teşekkür etti. Kulübün resmi internet sitesinden, bu konuda yapılan açıklama şöyle.

“Kulübümüzün, PTT 1. Ligin 33. haftasında Şanlıurfaspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmanın ulaşım ve konaklama masraflarını karşılayan AKTİSAD (Aktif İş Adamları ve Sanayiciler Derneği) Konya Şubesi yönetimine, verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri