Ankara’daki Ablasını Ziyarete Giderken Patlamada Hayatını Kaybetti

Ankara’da otobüs beklerken hain saldırıda hayatını kaybeden 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Kerim Sağlam’ın Ankara’daki ablasını ve annesini ziyarete gittiği öğrenildi.Tokat’ın Zile ilçesi doğumlu o...

Ankara’da otobüs beklerken hain saldırıda hayatını kaybeden 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Kerim Sağlam’ın Ankara’daki ablasını ve annesini ziyarete gittiği öğrenildi.

Tokat’ın Zile ilçesi doğumlu olan ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nde okuyan 23 yaşındaki Kerim Sağlam, Ankara’da durakta otobüs beklerken meydana gelen saldırıda hayatını kaybetti. Gencin Ankara Sincan’da oturan ablası Pınar Sağlam’ı ve annesi Fatma Sağlam’ı ziyaret için Ankara’ya gittiği öğrenildi. 37 kişinin hayatını kaybettiği saldırı sonrasında Kerim Sağlam’ın ablası Pınar Sağlam, sosyal medya hesabından, “Ciğerimi söküp de gittin. O bombalar bana gelseydi, ben öleydim gardaşım” diye yazdı. Gencin cenazesinin bugün Turhal’a getirileceği öğrenildi.

Hain saldırıda hayatını kaybeden Kerim Sağlam’ın Turhal’da bulunan evi taziye çadırı kurularak cenazenin Turhal’a gelmesi bekleniliyor. Kerim Sağlam’ın komşusu Halil İbrahim Seyis, komşularının iyi bir insan olduklarını, hain saldırıda hayatını kaybeden Kerim Sağlam’ın annesi ile aynı iş yerinde çalıştığını, sessiz sakin ve hiç kimseye zararlarının dokunmadığını söyledi. Ufak bir kaza geçilerek kolunun kırıldığını, iş yerinden raporlu olduğu için Ankara’da okuyan kızını ziyarete gittiğini belirten Seyis, hain saldırıda hayatını kaybeden Kerim Sağlam’ın da Osmangazi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nde okuduğunu dile getirdi.

Kerim Sağlam’ın cenazesi yarın saat 10.00’da Turhal Ray Mahallesi Cem Evinden kaldırılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri