Ankara’da ‘yanlama’ Kazası

Çıkardıkları lastik sesleriyle tanınan Yanlamacılar için Red Bull’un Ankara'da düzenlediği ‘Yanlama’ etkinliği, yaşanan kaza nedeniyle iptal edildi.Red Bull’dan yapılan yazılı açıklamada, etkinlikte yaşanan üzücü kazanın ardından...

Çıkardıkları lastik sesleriyle tanınan Yanlamacılar için Red Bull’un Ankara'da düzenlediği ‘Yanlama’ etkinliği, yaşanan kaza nedeniyle iptal edildi.

Red Bull’dan yapılan yazılı açıklamada, etkinlikte yaşanan üzücü kazanın ardından yarışların derhal iptal edildiği belirtilerek, “Yarışmacılarımızın ve etkinliği takip eden seyircilerin güvenliği bizim için birincil önceliktir. Bu minvalde kazaya sağlık ve güvenlik ekiplerinin derhal müdahale ettiğini ve seyircinin şu anda tedavi altında olduğunu bildirmek isteriz. Hastaneden gelen bilgiye göre, seyircimize ilk müdahalenin derhal yapılmış olduğu teyit edilmiştir. Şu anda detaylar net olmamakla birlikte, ilk veriler maalesef kendisinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu yönündedir. Seyircimizin hızla sağlığına kavuşması en büyük dileğimizdir. Bu zor zamanda dualarımız seyircimiz, ailesi ve sevenleriyle birlikte. Yeni bilgiler ulaşır ulaşmaz, buradan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.” ifadeleri yer aldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri