Ankara’da Mersin Rüzgarı Esecek

Mersin Valiliği’nin himayesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan ‘Mersin Tanıtım Günleri’ ile Ankara’da bir kez daha Mersin rüzgarı esecek.28 N...

Mersin Valiliği’nin himayesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan ‘Mersin Tanıtım Günleri’ ile Ankara’da bir kez daha Mersin rüzgarı esecek.

28 Nisan-1 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak olan tanıtım günlerinin resmi açılış töreni yarın Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Mersin’in ekonomik zenginliklerinin, kültürel değerlerinin, damak tadının, müziğinin, el sanatlarının Ankaralılara ve tüm Türkiye’ye anlatılacağı Mersin Tanıtım Günleri’nde, yöresel sanatçılar, ozanlar, aşıklar sahne alacak, konserler, halk oyunları, defileler, sergiler ve imza günleri gerçekleştirilecek.

3 bin metrekarelik yiyecek-içecek bölümü ile 15 dönümlük bir alanda düzenlenecek olan ‘Mersin Tanıtım Günleri’ Ankara’da Mersin ruhunu yaşamak isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri