Ankara seferi bugün

Aliağa galibiyetiyle büyük moral bulan Üniversitespor, zorlu Telekom maçı için bu sabah yola çıkıyor. Temsilcimizde yeni transfer Jamar Butlerin karşılaşmada forma giymesi bekleniyor

BEKO Basketbol Ligi’nde 14.haftada Türk Telekom ile karşılaşacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, zorlu maç için bu sabah 8:30’ta otobüsle Ankara’ya gidecek. Kafile başkanlığını Genel Kaptan Murat Çetinkaya yapacak. Sabah kahvaltısının ardından Ankara’ya giderek Merit Altınel otelde kampa girecek olan temsilcimizde, son çalışma bugün maçın oynanacağı Atatürk spor salonunda yapılacak.Karşılaşma yarın 15:00’te başlayacak Temsilcimizde geçen hafta forma giyemeyen Alex Dunn ve son transfer Jamar Butler Türk Telekom karşısında oynayabileceği kaydedildi.Aliağa maçını kazanarak 4 hafta sonra galibiyetle tanışan sarı-mavililer Telekom’u mağlup ederek Darüşşafaka maçı öncesi moral bulmak istiyor. Aliağa’yı son saniyeleri kıran kırana geçen maçta 83-82 yenerek düşme hattından uzaklaşan temsilcimizde Play-Off hayalleri yeniden canlandı. Geride kalan 13 haftada 5 kez kazanan sarı-mavili oyuncuların Telekom karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmeyecekleri belirtildi. Yönetimin de Aliağa maçında yeniden toparlanmanın sinyallerini veren oyunculara güveninin tam olduğu, takımın Ankara’dan galibiyetle döneceğine inandıkları bildirildi.

Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya Aliağa galibiyetini Telekomspor karşısında alınacak iyi bir sonuç ile perçinlemek istediklerini söyledi Haftalar sonra kazanmanın güzel olduğunu belirten Çetinkaya, şunları söyledi:
 “Kazandığımız bu morali Türk Telekom önünde oynayacağımız zorla maça taşımak istiyoruz. Başkent deplasmanından evimize galibiyetle dönerek Play-Off umutlarımızı devam ettirmek ve ligde üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Yeni transferlerimizle daha güçlü bir ekip olduğumuza inanıyorum. Başkentten istediğimiz sonuçla evimize dönmek için mücadele edeceğiz.Düşme korkusunu üzerimizden tamamen attık. Telekom maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri