Ankara Özel Eğitim Merkezi’nden Başkan Yaşar’a Ziyaret

Öğrenme güçlüğü ve dikkat bozukluğuna karşı eğitim verilen Ankara Özel Eğitim Merkezi’nin öğretmen ve öğrencileri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti. Makamında ağırladığı çocuklarla tek tek ilgilenen ve...

Öğrenme güçlüğü ve dikkat bozukluğuna karşı eğitim verilen Ankara Özel Eğitim Merkezi’nin öğretmen ve öğrencileri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

Makamında ağırladığı çocuklarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Başkan Yaşar, küçük konuklarına belediye hakkında da bilgiler verdi. Çocuk Gelişim Uzmanı Müzeyyen Öztürk Şen, beraberindeki 11 öğrenci ve eğitimciler ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade etti. Eğitimcilerden merkez hakkında da bilgiler alan Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin eğitimin hep destekçisi olduğunu söyledi. Ülkenin geleceği çocukların iyi eğitimli, donanımlı bireyler olarak yetişebilmesi için eğitim-öğretim alanında da hizmetler yaptıklarını aktaran Yaşar, "Okul öncesi eğitimin öneminin bilinci ile ilçemizde açtığımız kreşlerde çocuklara sıcak bir ortam hazırlıyoruz. Bu kreşlerimizde drama, mental aritmetik, halk oyunu, İngilizce, jimnastik, dans, satranç gibi çocukların ilgisini çekecek, onların gelişimine ve geleceğine katkı sağlayacak dersler veriyoruz. Yine öğrencilerin sağlıklı ortamlarda eğitimlerine devam etmeleri için okullara destek oluyor, eğitim yuvalarının tadilatını üstelenerek okulları adeta baştan inşa ediyoruz. Hizmete sunduğumuz yaz okulları ile de çocukların verimli bir tatil dönemi geçirmelerine olanak sağlıyoruz." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri