Ankara Kalkınma Ajansı, Yazılım Geliştiricileri Buluşturuyor

Ankara Kalkınma Ajansı, yazılım devi Microsoft ile yazılım geliştiricileri bir araya getiriyor.

Ankara Kalkınma Ajansı, yazılım devi Microsoft ile yazılım geliştiricileri bir araya getiriyor. Düzenlenecek eğitimde Microsoft uzmanları tarafından Windows 8, Windows Phone ve Windows Azure ile programlamaya giriş bilgileri verilecek.

Ankara Kalkınma Ajansı’ndan yapılan açıklamaya göre; 18 - 19 Eylül 2013 tarihlerinde düzenlenecek 'Microsoft ile Mobil Dünya' etkinliği kapsamında Ankaralı yazılım geliştiriciler, bulut bilişim, Microsoft’un girişimcilere özel programı BizSpark, Mobilite, uygulama geliştirme ve ara yüz hazırlama ürünlerini daha yakından inceleme ve uzmanlar ile tanışma şansı yakalayacak. Etkinliği takiben katılımcılar Türkiye’nin ilk ve tek herkese açık, ücretsiz uygulama geliştirme okulu olan Açık Akademi üzerinden haftalık Webcast’ler ve interaktif eğitimler yoluyla eğitime devam edebilecek.

Etkinliğe katılım kontenjanla sınırlı olduğu için ilgilenenlerin Ankara Kalkınma Ajansı’nın www.ankaraka.org.tr/form/microsoft-ile-mobil-dunya adresinden ulaşacakları online form ile başvuru yapmaları gerekiyor.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri