Anıtkabir Silivri’de!

Silivri Belediyesi, Cumhuriyet’in 91. yıl kutlamaları kapsamında Anıtkabir’in üç boyutlu maketini sahile kurdu. Maket Anıtkabir vatandaşların büyük ilgisini çekti. Silivri Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılını görkemli etkinliklerle...

Silivri Belediyesi, Cumhuriyet’in 91. yıl kutlamaları kapsamında Anıtkabir’in üç boyutlu maketini sahile kurdu. Maket Anıtkabir vatandaşların büyük ilgisini çekti.

Silivri Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılını görkemli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Tüm ilçeyi bayraklarla donatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Anıtkabir’in 3 boyutlu minyatürünü 29 Ekim kutlamaları kapsamında Silivri Sahili’ne getirdi. 6 metre yüksekliğinde, 11 metre genişliğinde olan Anıtkabir, 29 Ekim -10 Kasım tarihleri arasında sahilde sergilenecek. Vatandaşlar da Anıtkabir'e büyük ilgi gösterdi. Hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Bu arada, Silivri Belediyesi'nen organize ettiği Cumhuriyet Yürüyüşü de 29 Ekim Çarşamba Günü 19.30’da belediye önünden başlayacak. Atatürk Anıtı’na kadar devam edecek yürüyüşte bayraklarla ve söylenen marşlarla cumhuriyet coşkusu hep bir ağızdan dile getirilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri