Aniden Hareket Eden Belediye Otobüsü, 5 Katlı Binaya Çarparak Durabildi

Başkent'te otobüs durağında park halindeyken bilinmeyen bir nedenle harekete geçen belediye otobüsü, 5 katlı binaya çarparak durabildi. Bir vatandaş otobüsün altında kalmaktan son anda kurtulurken, belediye otobüsü bina önünde asılı kaldı....

Başkent'te otobüs durağında park halindeyken bilinmeyen bir nedenle harekete geçen belediye otobüsü, 5 katlı binaya çarparak durabildi. Bir vatandaş otobüsün altında kalmaktan son anda kurtulurken, belediye otobüsü bina önünde asılı kaldı.

    Kaza, sabah saatlerinde Keçiören Gülbaba Caddesi otobüs son duraklarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, park halindeki 06 BE 7976 plakalı belediye aracı aniden harekete geçti. Otobüs duraklarına çarparak ilerleyen araç, hızla yolun karşısına geçti. Hızını alamayan otobüs, 5 katli bir apartmana çarparak durabildi. Bu sırada binanın alt katındaki dernek görevlisi bir kişi, üzerine gelen otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Binaya çarpan otobüs, duvarın üzerinde asılı kaldı. Şans eseri otobüsün boş olması ve çevrenin sakin olması nedeniyle yaralanan olmadı.

    Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtulan dernek çalışanı, otobüsün içinde yolcunun da sürücünün de olmadığını belirtti. Bu kazanın 5’inci kaza olduğunu söyleyen bir apartman sakini, şoförün el frenini çekmeyi unuttuğunu iddia etti. Kazalarla ilgili birçok kez gerekli yerlere dilekçe verdiklerini anlatan vatandaş, ancak kimsenin ilgilenmediğini savundu. Dernek çalışanının ise kazadan kıl payı kurtulduğunu söyledi.

    Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri