Angı: Filistin’e yapılan haksızlık sona erdirilmeli

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti İl Başkanlık binasında düzenlediği basın toplantısıyla gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Angı'ya yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Başkan Angı, "Gündemin sıcaklığı Ortadoğu'daki gelişmeler. İsrail'in uluslararası hukuku hiçe sayan büyük bir vahşete dünya şahitlik ediyor” dedi. İnsanlık adına üzüntü duyduklarını dile getiren AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “21. Yüzyılda tavırları tüm dünyayı yaralıyor. O coğrafya 70 yıldır acıyı yaşamaya devam ediyor. İnsanlar özgür Filistin umuduyla yaşamaya devam ediyor. Son 18 gündür yaşattıkları vahşet ile binlerce masum insanın kanının dökülmesine neden oldular. Savaşlar derhal durmalı. Masaya oturulmalı. Savaşın kazananı yok. Masum insanlar hayatını kaybediyor. Dünya 3. Cihan harbine mi gidiyor endişesinin yaşandığı süreçteyiz. Türkiye Filistin'in yanında olduğunu haykırıyor. Bu haksızlığın sona erdirilmesi için yoğun çaba içerisinde. Yoğun gündem ve temaslardan dolayı Recep Tayyip Erdoğan Bey'in programı ertelendi” dedi.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN MİSAFİRLER GELECEK

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı (UCLG) Dünya Konseyi programı ile dünyanın dört bir yanından gelen belediye başkanlarına Konya’yı tanıtacaklarını dile getiren Angı, “Perşembe cuma cumartesi yurt dışında gelen misafirlerimiz şehrimizi tanıma fırsatı bulacak. Sanayi, tarım, kültür sanat şehri olduğumuzun yerinde görülmesi çok önemli. Her hafta veya 15 günde bir bakanlarımız geliyor. Bu Konya'nın şansı. Kabinede Konya kökenli bakanlarımızın olması da yine büyük şans. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin büyümesinde büyük katkıları var" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri