Andaç’ta öncelik müşteri memnuniyeti

Konya’nın köklü asansör firmaları arasında yer alan Andaç Asansör, fuarda en yeni ürünlerini sergileyerek müşterilerini ağırlıyor.

Firma ve fuar hakkında bilgi veren Andaç Asansör Yönetim Kurulu Başkanı Kazam Andaç, “Firmamız 1990 yılında kuruldu. Kurulduğu ilk yıllarda 16 metrekarelik bir alanda asansör konusunda faaliyet gösteren şirketimiz kısa süre içerisinde kapasitesini ve faaliyet alanını geliştirerek Konya piyasasına kendini kabul ettirdi. Artan ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak kısa bir zaman içinde 16 metrekarelik yerinden bin 500 metrekarelik yeni merkezimize taşındık. Bu yeni dönemle birlikte firmamız belirlenen hedefler çerçevesinde yerel pazarlardan ulusal pazara geçiş yapmış ve Türkiye genelinden gelen taleplere de cevap vermeye başladı.

Aynı zamanda firma olarak yurt dışındaki fuarlara katılarak asansör sektöründeki son gelişmeleri yakından takip etmiş ve bu teknolojileri yurt içine getirilmesini sağlamıştır. Bu ilkeler doğrultusunda Andaç asansör belirlediği hedeflere emin adımlarla ilerliyor. Andaç asansör olarak kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutmuş kaliteden taviz vermemiştir ve Türkiye geneline üretim yapıp ve pazarlamaktayız. Konya’nın gerçekten böyle bir fuara ihtiyacı vardı. Sektör üretiminin ve ihracatının yaklaşık yüzde 40’ı Konya’dan yapılıyor. Buda bu fuarın neden Konya’da yapılmış gerektiğini gösteren çok önemli bir veri olduğunu düşünüyorum tüm meslektaşlarımız için hayırlı bir fuar diliyorum” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri