Anaokulu Öğrencilerinin Resimleri Kan Bağışına Dönüştü

Antalya Halide Edip Adıvar Anaokulu, Kızılay’ın 'Her Kan Üç Can' projesini, öğrencilerin yaptığı 'Minik Ellerden Damla Damla' resim etkinliği ile buluşturdu. Düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler, Kızılay konulu resim yaptı velileri...

Antalya Halide Edip Adıvar Anaokulu, Kızılay’ın 'Her Kan Üç Can' projesini, öğrencilerin yaptığı 'Minik Ellerden Damla Damla' resim etkinliği ile buluşturdu.

Düzenlenen etkinlikte minik öğrenciler, Kızılay konulu resim yaptı velileri ise kan bağışında bulundu.Türk Kızılay’ı tarafından ülke genelinde ‘Her Kan Üç Can’ sloganı ile düzenlenen kan bağışı projesine Halide Edip Adıvar Anaokulu’nun öğretmenleri, personelleri ve velileri kan bağışı; öğrencileri ise ‘Kızılay’ konulu resimler yaparak destek verdi.

Halide Edip Adıvar’ın olağan veli toplantısında gerçekleşen etkinlikte Kızılay’ın yetkilileri Kan bağışının önemi hakkında velilere bilgi verdi, velilerin konu hakkındaki sorularını cevapladı. Velilerden yaklaşık 40 ünite kan toplandı. Toplanan kan miktarından duydukları memnuniyeti dile getiren Kızılay yetkilileri, kışın hastalıklar, antibiyotik kullanımlarının yaygınlaşmasına bağlı olarak kan bağışında azalmalar görüldüğünü belirtti.

Halide Edip Adıvar Anaokulu Müdürü Tuba Özkır, öğrencilerinin yaptığı ‘Kızılay’ konulu resimlerle projeyi daha da özel ve anlamlı hale getirdiklerini belirtti.

‘Minik Ellerden Damla Damla’ etkinliği ile anaokulu öğrencilerinin yaptığı resimler kartpostallara dönüştürüldü ve isteyen velilerin bağışlarına sunuldu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri