Anaokulu Öğrencileri Başkan Karaçanta'yı Soru Yağmuruna Tuttu

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Okullarda spor yapan öğrencilerimize ve tüm amatör kulüplerimize destek oluyoruz. Eğitim, kültürel ve sportif etkinliklere önem veriyoruz." dedi.Kars Merkez 80. Yıl Anaokulu öğrencileri, Belediye Başkanı...

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Okullarda spor yapan öğrencilerimize ve tüm amatör kulüplerimize destek oluyoruz. Eğitim, kültürel ve sportif etkinliklere önem veriyoruz." dedi.

Kars Merkez 80. Yıl Anaokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'yı soru yağmuruna tuttu. Karaçanta, öğrencilerin merak ettikleri pek çok konuda sorularına samimi ve içten cevaplar verdi.

Öğrenciler Başkan Karaçanta'ya, 'Başkan olabilmeniz için hangi özellikleriniz dikkate alındı?' sorusunu yöneltti. Karaçanta, "Kars'ı iyi tanımamız, çevremizin geniş olması, her kesimle diyaloglarımızın olması ve Kars’ın dinamiklerini bir araya getirebilecek gücümüzün olması ve Kars için hazırladığımız projeler temel etkendi." cevabını verdi.

Başkan Karaçanta, çalışma alanlarından birinin de eğitim olacağına dikkat çektiği buluşmada, "Eğitim yuvalarına desteğimiz çok olacak. Okullardaki spor yapan öğrencilerimize ve tüm amatör kulüplerimize destek oluyoruz. Eğitim, kültürel ve sportif etkinliklere önem veriyoruz. Halkımız bu görevi bize emanet etti. Hemşehrilerimizin verdiği emanete sahip çıkarak, görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için var gücümüzle çalışmaya başladık." şeklinde konuştu. Ziyaret programı, öğrencilere dağıtılan hediyelerle sona erdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri