Anadolu'ya tam not!

Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor, görevini layıkıyla yerine getirerek çok sayıda futbolcuyu Atiker Konyaspor'a kazandırmayı başardı

Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan ve TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor, Atiker Konyaspor'a futbolcu hazırlamaya devam ediyor. Çok sayıda futbolcuyu Atiker Konyaspor'a kazandıran Anadolu Selçukspor, görevini başarıyla yerine getiriyor. Anadolu Selçukspor son olarak Can Demir Aktav'ı Atiker Konyaspor'a kazandırdı. Asıl görevi Atiker Konyaspor'a futbolcu kazandırmak olan Anadolu Selçukspor  mücadele ettiği TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta bu sezon 34 maçta 9 galibiyet ve 11 beraberlik alarak 38 puanla 12.sırada kendine yer buldu.

GÖREVİNİ BAŞARIYLA YERİNE GETİRİYOR

2012-2013 sezonu başında Atiker Konyaspor ile işbirliğine giden Konya Şekerspor, yapılan görüşmeler sonucunda Atiker Konyaspor'un pilot takımı oldu. Pilot takımı olmasının ardından ismi değişen Konya Şekerspor, 2.Lig'e Anadolu Selçukluspor ardından Anadolu Selçukspor ismi ile devam etti.   Asıl görevi Atiker Konyaspor'a futbolcu hazırlayıp kazandırmak olan Anadolu Selçukspor, bu görevini başarıyla yerine getirmeye devam ediyor. Her sene Atiker Konyaspor'a en az 1 oyuncu kazandırmayı hedefleyen Anadolu Selçukspor, bu sezonda bunu başararak 5 sezondur takımda forma giyen Can Demir Aktav'ı Atiker Konyaspor'a kazandırmayı başardı.

33 MAÇTA 2 GOL ATTI

Son  yıllarda önemli isimleri Atiker Konyaspor'a  kazandırmayı başaran Anadolu Selçukspor, kendi alanında zirve yaptı. Pilot  takımı alanında; pilot olduğu takıma en çok futbolcu gönderen takım konumunda. Her sene Atiker Konyaspor'a en az 1 ismi kazandırmayı hedefleyen Anadolu Selçukspor, bu sezonda bunu başararak    takımda bu sezon 33 maça çıkarak 2 gol atmayı başaran Can Demir Aktav'ı Atiker Konyaspor'a kazandırmayı başardı. 

FUTBOLCU FABRİKASI OLACAK

Her sezon en az 1 ismi Atiker Konyaspor'a kazandırmayı hedefleyen Anadolu Selçukspor bu sayıyı artırmayı hedefliyor.   Atiker Konyaspor, bu sezon Anadolu Selçukspor'a yeni yönetim oluşturarak hedefleri iki katına çıkartacak.  Atiker Konyaspor, gelecek sezon Anadolu Selçukspor'dan TFF 2.Lig'de şampiyon olmayı  isteyerek PTT 1.Lig'de Anadolu Selçukspor'un daha fazla oyuncuyu kadroya kazandırmasını isteyecek. Atiker Konyaspor hedefleriyle Anadolu Selçukspor'u PTT 1.Lig'de futbolcu fabrikasına çevirecek.

HALİL İBRAHİM'İ HAZIRLADI

Bu sezon Atiker Konyaspor'a Can Demir Aktav'ı kazandıran Anadolu Selçukspor, geçtiğimiz sezon Halil İbrahim Sönmez'i hazırlayarak Atiker Konyaspor'a kazandırmayı başardı. 2015-2016 sezonunda Atiker Konyaspor formasıyla 26 maça çıkan Halil İbrahim Sönmez 3 kez de fileleri havalandırmayı başardı. Anadolu Selçukspor 2 sezon kiralık olarak oynattığı Volkan Fındıklı'yı 2014-2015 sezonu öncesi Atiker Konyaspor'a kazandırdı. Volkan Fındıklı 2 sezonda 25 maça çıktı 3 gol ve 1 asist yaptı. Anadolu Selçukspor aynı sezon hazırladığı Vedat Bora'yı Atiker Konyaspor'a kazandırdı.

ÖMER ALİ YILDIZLAŞTI

2012-2013 sezonu öncesi pilot takım sözleşmesiyle birlikte Anadolu Selçukspor, Atiker Konyaspor'a İshak Çakmak ile birlikte  Ömer Ali Şahiner'i kazandırdı. Ömer Ali Şahiner ile İİshak Çakmak Atiker Konyaspor'u PTT 1.Lig'den Spor Toto Süper Lig'e çıkartan kadroda yer aldı. 2 sezondur PTT 1.Lig'de forma giyen İshak Çakmak önümüzde ki sezon yine kiralama yoluyla PTT 1.Lig'de mücadele edecek.  Atiker Konyaspor'da bulduğu forma şansını iyi değerlendiren Ömer Ali Şahiner, bu sezon Atiker Konyaspor'un başarısında büyük rol oynadı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 42 maça çıkan Ömer Ali Şahiner, 3 gol ve yaptığı 6 asistle Atiker Konyaspor'a katkı sağladı.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri