Anadolu'ya huzur geldi

Anadolu Selçukspor, grup lideri Pendikspor’a patladı. Karşılaşmanın her iki yarısında attığı gollerle Pendik'i 2-1 mağlup eden Anadolu Selçukspor’u zafere taşıyan golleri Halil ve Yunus Emre'den geldi

Ve Anadolu Selçukspor 7 hafta aradan sonra 3 puanla tanıştı. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 8. hafta karşılaşmaları dün oynandı. Lige çok kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı 7 maçı da kaybederek son sırada yer alan Anadolu Selçukspor, dün akşam grupta kayıpsız zirvede yer alan Pendikspor’u ağırladı. Temsilcimizin daha atak bir futbol sergilediği maçı 2-1 kazanan yeşil-beyazlılar 7 maç sonrasında kazanırken, Pendikspor ise ilk kaybını Konya’da yaşadı. 34.dakikada gelişen ani Anadolu akınında Fikret’in defansın arkasına attığı topta ceza sahası köşesinde topla buluşan Halil İbrahim kaleciyi çalımlayarak çaprazdan topu filelerle buluşturdu: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İKİNCİ YAR

Maçın ikinci yarısına konuk takım başladı. 49. dakikada sol kanattan içeri giren Aykut’un sert şutunu kaleci son anda kornere çeldi. 60.dakikada kaleye 25 metre mesafeden topa sert vuran Tunç Berham’ın şutunu kaleci iki hamlede önleyebildi. 66.dakikada Salih’ten topu kapan Fatih sağdan ceza alanına girdi ve ortasında Tunç Berham vuramadı. Defansın uzaklaştırmak istediği topa ceza yayı üzerinden Yunus Emre vurdu ve takımını 2-0 öne geçirdi. Ekibimizin 2 farklı üstünlüğünün ardından Pendiksporlu oyuncular sahada gerginlik yaşatmaya başladı. 72. dakikada kaleci Sabri’ye saldıran Arif kırmızı kartla oyundan atıldı. Bu dakikalarda Pendikspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım da taraftarlara saldırmaya çalışırken gerginliği güvenlik önledi. 90.dakikada Fahri Tatan frikikten fileleri havalandırdı ve maçın sonucunu ilan etti: 2-1. Maçtan sonra seyirciler yeşil-beyazlı futbolcuları tribüne çağırığ alkışlarla soyunma odasına gönderdi.

STAT: BŞ.Atatürk

HAKEMLER: Hasbi Dede, Serkan Çınar, Uğur Baş

A.SELÇUKSPOR: Ahmet Sabri, Fikret, Ahmet Önay, Ali Temur, Fatih, Can Demir, Serdar, Gökay (Dk. 89), Aydın, Halil İbrahim, Tunç Behram (Dk.83 İbrahim), Aykut Uluç (Dk.59Y.Emre)

PENDİKSPOR: Yakup, Salih, Oğuz, Doğan (Dk.56 Tevfik), İskender, Fahri Tatan, Umut, Ali Kemal, Eser Akbaş (Dk.56 Arif), Yaser Yıldız, Uğur Işıkal (Dk.75 Anıl)

SARI KARTLAR: Dk.41 Tunç Berham, Dk.51 Ahmet Önay, dk.68 Serdar, dk.90 Y.Emre (A. Selçuk) Dk.44 Eser, dk.68 Salih (Pendik)

KIRMIZI KART: Dk. 72 Arif (Pendik)

GOLLER: Dk.34 Halil İbrahim, Dk. 66 Y.Emre (A.Selçuk), Dk.90 Fahri (Pendik)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri