Anadolu'ya her yıl 2 milyon TL'lik yatırım

Ahmet Şan, "Anadolu Selçukspor, bu ligde hala mücadele ediyorsa bu Atiker Konyaspor'umuzun sayesindedir. Her yıl Anadolu Selçukspor'ayaklaşık 2 milyon TL ayırıyoruz" dedi

Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor'un olağanüstü genel kurulunda konuşan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, 4 yıldır pilot takım uygulamasını uyguladıklarını belirterek, "4 yıldan bu yana pilot takım uygulamasını uyguluyoruz. Konyalı çocuklarımıza bir kapı olsun diye böyle bir uygulamaya gittik. Konya'da futbol oynayan gençlerimizin, Atiker Konyaspor'da oynama şansları çok düşüktü. 4 yıl önce Anadolu Selçukspor'u alarak pilot takım uygulamasına gittik.  Böylelikle, Konya'da futbol oynayan gençlerimizin Atiker Konyaspor'da oynama şansları arttı. 60 yıllık tarihi bir kulübün genel kurulunu gerçekleştirdik" dedi.

ALT LİGLERDE HAKSIZ REKABET VAR

"Türkiye'de 2.Lig'de bir takım yönetmek ve o ligde mücadele etmek gerçekten çok büyük sıkıntı" diyen Başkan Ahmet Şan,  "Anadolu Selçukspor, bu ligde hala mücadele ediyorsa bu Atiker Konyaspor'umuzun sayesindedir. Her yıl aşağı yukarı Anadolu Selçukspor'a 2 milyon TL ayırıyoruz. Kulüp bu destek ile ayakta kalmaktadır. Atiker Konyaspor'dan ayırdığımız bu bütçe, genç kardeşlerimiz içindir. En azından bu sene Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta play offa oynayan bir Anadolu Selçukspor görmek istiyoruz. Takımın doğru ve tasaruflu yönetilmesi gerekir. Diğer gruplara bakıldığı zaman hep il takımları ile mücadele ediliyor. Maalesef alt liglerde güçlü bir takımınız yoksa çok çabuk alt liglere düşebiliyorsunuz. Maalesef futbol bu. Alt liglerde haksız rekabetler devam etmektedir. Taraftar olarak desteğimizi artırmalıyız. Orada oynayan gençlerimiz Atiker Konyaspor'umuzun yarını. Onlar ilerde Atiker Konyaspor'da oynayacak. Biz onlara bu gözle bakıyoruz " şeklinde görüş belirtti.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri