Anadolu’ya ceza üstüne ceza

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve sezonun 2. Yarısına kötü başlayan Anadolu Selçukspor’a Amed Sportif maçı sonrası ceza üstüne ceza geldi. 

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli kaptanı Volkan Koçaloğlu maçın 12. dakikasında rakibine yaptığı sert hareketle kırmızı kartla oyundan ihraç edilmişti. Koçaloğlu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ile cezalandırıldı. Aynı  müsabakada Anadolu Selçukspor taraftarının yaptığı kötü tezahürat nedeniyle kulübe para cezası  verildi.

Cezalarla ilgili olarak TFF tarafından yapılan açıklama şu şekilde:  “KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR Kulübünün, 22.01.2017 tarihinde oynanan KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR - AMED SPORTİF FAALİYETLER Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin bir bölümünün herhangi bir takımın mensuplarını veya taraftarlarını suç failleri veya suç örgütleriyle özdeşleştirecek şekilde toplu olarak yapılması nedeniyle FDT'nin 53/8. Maddesi uyarınca 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada KONYA ANADOLU SELÇUKSPOR Kulübü sporcusu VOLKAN KOÇALOĞLU'nun, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri