Anadolu’ya büyük katkı sağlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun almış olduğu karar ile 2013-2014 sezonunda uygulanan Genç Futbolcu Teşvik Sistemi'nden faydalanan kulüpler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun almış olduğu karar ile 2013-2014 sezonunda uygulanan Genç Futbolcu Teşvik Sistemi'nden faydalanan kulüpler belli oldu. Diğer yandan; Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, geride bıraktığımız sezon Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de uygulanan Genç Futbolcu Teşvik Sistemi'nin, 2014-2015 sezonunda tüm profesyonel liglerde uygulanmasına karar verdi.

ANADOLU’YA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden ve genç futbolculara verdiği değerle dikkat çeken temsilcimiz Anadolu Selçukluspor yapılacak bu uygulama  ile birlikte büyük destek alacak. Yeni sezon da şampiyonluğu hedefleyen bir takım kurmayı amaçlayan yeşil-beyazlı ekip Futbol Federasyonu’nun uygulayacağı  teşvik sistemi ile birlikte genç oyuncuları oynattığı süre karşılığında bu uygulamadan destek alacak. Teşvik sistemi bu sezon ilk defa bütün profesyonel liglerde uygulamaya konulacak. Geride kalan sezonda Genç Futbolcu Teşvik Primi kazanan takımlar şu şekilde:Spor Toto Süper Lig'de; Gençlerbirliği, Ahmet Yılmaz Çalık isimli futbolcuyu müsabakalarda toplam 2601 dakika oynattığı için 150.bin TL, PTT 1. Lig'de Boluspor, Emre Kılınç isimli oyuncuyu müsabakalarda 2621 dakika oynattığı için 100.bin TL, Bucaspor, müsabakalarda Batuhan İşçiler isimli futbolcuyu  2752 dakika, Taylan Antalyalı adlı oyuncuyu ise 1977 dakika oynattığı için toplam 200 bin TL, Tekden Denizlispor, Şevki Çınar isimli futbolcuyu müsabakalarda toplam 1567dakika oynattığı için 100 bin TL, Samsunspor ise Canberk Aydın adlı futbolcuyu müsabakalarda toplam 1353 dakika oynattığı için 100 bin TL teşvik almaya hak kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri