Anadolu'ya bahar geldi

Abdurrahman Baysangur: Beklediğimiz bir galibiyet aldık. Haftalardır oynadığımız iyi futbolun karşılığını alamıyorduk bunu sağladığımız için mutluyuz. Bu galibiyete takımın ihtiyacı vardı

DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ

Sezon başından bu yana oynadığı 14 lig maçında iyi futbol sergilemelerine rağmen üst üste iki maç kazanamadıklarını belirten Anadolu Selçukspor teknik direktörü  Abdurrahman Baysangur,  “Bunu başarırsak ligin ilk yarısını iyi bir noktada bitireceğimize inanıyoruz. Hatay deplasmanı zor bir deplasman ama oyuncularımız istediği ve inandığı zaman bunu başarabilecek güçteler” dedi.

GALİBİYETİ HAKETTİK

Geçtiğimiz hafta iç sahada oynanan ve Anadolu Selçukspor'un 1-0 kazandığı Bugsaşpor  maçının geride kaldığını, ancak hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirten teknik direktör Abdurrahman Baysangur, şunları söyledi:

“Beklediğimiz  bir galibiyet aldık. Haftalardır oynadığımız iyi futbolun karşılığını alamıyorduk bunu sağladığımız için mutluyuz. Bu galibiyete takımın ihtiyacı vardı. Geride kalan haftalarda 14 maç oynadık ve üst üste iki hafta kazanma şansmız olmadı.  Hatay deplasmanında bunu gerçekleştirmek için uğraş vereceğiz. Bunu başarırsak ligin ilk yarısını iyi bir noktada bitireceğimize inanıyoruz. Zor bir deplasman ama oyuncularımız istediği ve inandığı zaman bunu başarabilecek güçteler” diye konuştu.

ALİ ÖNEMLİ BİR OYUNCU

Takım kaptanı Ali Dere’nin sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz hafta forma giymemesinin sorulması üzerine Baysangur,  “Ali bizim önemli oyuncularımızdan bir tanesi. Geçtiğimiz hafta bizlerle olamadı. Ama onun olmadığı bir maçı da kazanmamış olmamız takımın kendi özgüveni açısından büyük önem taşıyor. Biz takım olarak birlikte hareket etmek, sistemli oynamak istiyoruz. Ali’nin takıma kattığı hücum gücü tartışılmaz. Çok önemli. İnşallah bir an önce aramıza öner. Kişilerden ziyade sistemli bir şekilde takım oyunun sahaya yansıtarak bir ekip olabilmek bizim adımıza çok önemli” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri