Anadolu’nun zor maçlar'ı

Anadolu Selçukspor’da hafta sonu iç sahada oynanacak Kartalspor maçının hazırlıkları başladı.

Anadolu Selçukspor’da hafta sonu  iç sahada oynanacak Kartalspor maçının hazırlıkları başladı. Kartalspormaçı ile birlikte yeşil-beyazlı ekibi zor bir maç fikstürü bekliyor.  Yeşil-beyazlı ekip bu üç karşılaşmayı da kazanarak ilk yarıyı ateş hattından kurtulmuş bir şekilde tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Sezonun 14. Haftasında sahasında Tavşanlı Linyitspor’a 1-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip sezonun 15. Haftasını fikstür gereği maç yapmadan geçirdi. Yeşil-beyazlı ekip sezonun16.hafta maçında deplasmandaoynadığı Tokatspor maçını 9 kişiyle kazanarak büyük moral kazandı. Anadolu Selçukspor’daKartalsporhazırlıklarıda  sürüyor

Anadolu Selçukspor bu haftayı  galibiyetle kapatarak kalan 3 maç öncesi moral buldu.Yeşil-beyazlı ekip  kalan 3 maçı da kazanarak ilk yarıyı ateş hattından kurtulmuş bir şekilde tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Yeşil beyazlı ekip  kalan 3 maçta sahasında Kartalspor ve 1461 Trabzonspor’u konuk edecek. Anadolu Selçukspor ilk devrenin son deplasman maçını ise 18. Hafta Turgutluspor’la oynayacak.

YENİ KALECİ ANTRENÖRÜ ALPASLAN UYSAL

Konya Anadolu Selçukspor’da teknik kadroya kaleci antrenörü Alpaslan Uysal katıldı.

 Konya Büyükşehir Belediyesi AnadoluSelçukspor Kayacık Tesislerinde Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin ve Kulüp Menajeri Alim Öztaş’ında hazır bulundu törenle resmi sözleşmeyi imzalayan Alpaslan Uysal görevine başladı.Daha önce Konya Şekerspor,  Gümüşhanespor, Malatyaspor, Aydınspor, Keçiörengücü ve PTT 1. Lig’de Fethiyespor’da görev yapan  Alpaslan Uysal futbol’aTorku Konyaspor alt yapısında başlamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri