Anadolu’nun yarası sarılacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta ağır bir yara alan Konya Anadolu Selçukluspor bugün evinde Çankırıspor'u ağırlayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve geçtiğimiz hafta ağır bir yara alan Konya Anadolu Selçukluspor bugün evinde Çankırıspor'u ağırlayacak. Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele Saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Manisa Bölgesinden Tolga Kadaz yönetecek. Kadaz’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cemalettin Gündoğdular yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Veli Karakaya Geçen Hafta ligin güçlü ekiplerinden Yeni Malatyaspor'a mağlup olan yeşil-beyazlılar maçta yaşanan olaylardan sonra federasyon tarafından ağır cezalara çarptırıldı. Yaser, Ramazan, Mehmet Zeki kart cezalısı durumuna düşerken yaşanan olaylar nedeniyle teknik direktör Nevzat Dinçbudak'a 1 maç hak mahrumiyeti verildi. Zor durumda bulunan Anadolu Selçukluspor Çankırı'yı yenerek kötü süreçten kurtulmak istiyor.

Rakip Çankırıspor ise istikrarsız görüntüsü ile dikkat çekiyor. Geride kalan 12 maçta 2 galibiyet 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Çankırıspor 12 puanla 16. sıradaki Anadolu Selçukluspor'un bir sıra üstünde bulunuyor. Çankırı temsilcisi Anadolu karşısında kazanarak seriye başlamak istiyor. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta bugün 8 maç oynanacak. 13.30'da başlayacak karşılaşmalar şöyle: Göztepe-Aydınspor 1923 (DYO Alsancak),  Hatayspor-Yeni Malatyaspor (Hatay Atatürk), Konya Anadolu Selçukluspor-Çankırıspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk) Dardanelspor-Kartalspor (Biga İlyas Bayram)  Turgutluspor-Gümüşhanespor (Turgutlu 7 Eylül),  Tarsus İdmanyurdu-Kırklarelispor (Tarsus Burhanettin Kocamaz),  Pendikspor-Tokatspor (Pendik)  İnegölspor-Giresunspor (İnegöl İlçe)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri