Anadolu'nun tatili bitti

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, 2 günlük iznin ardından bugün Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde topbaşı yapacak

İkinci etap kamp çalışmalarını Isparta Davraz'da sürdüren temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, geçtiğimiz pazar günü yaptığı son toplantı ile kampı noktaladı. İki gün izne ayrılan Anadolu Selçukspor, bugün Tevfik Lav Tesisleri'nde toplanacak ve ardından teknik direktörü Cenk Özcan denetiminde antremanlara başlayacak.

YARIN AFYON'A GİDECEK

Bugün kendi tesislerinde toplanarak antremanlara yeniden başlayacak Anadolu Selçukspor, yarın yapacağı antremanın ardından Afyon'a gidecek. Temsilcimiz Afyon'da Ege Kupası'nı katılacak. Temsilcimiz Afyon'da 2 Ağustos'ta Anadolu Üsküdarspor ve 17 Ağustos'ta ise Bucaspor ile hazırlık maçı oynayacak. Ağustos'un 20'sine kadar Afyon'da kalmayı planlayan temsilcimiz Anadolu Selçukspor, üçüncü etap Afyon kampının ardından yurda dönüş yapacak. Yavru Kartal, yeni sezonun hazırlıklarını Tevfik Lav Tesisleri'nde sürdürecek.

 DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI

Öte yandan Anadolu Selçukspor'un  genç ve başarılı oyuncularından Oğuz Gürbulak'ın 24. yaş gününü kutlandı. Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'ne kulüp başkanı Erkan Genç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaş günü pastasını kesen Oğuz Gürbulak’ı takım arkadaşları da yalnız bırakmadı.Kulüp başkanı Erkan Genç ve yönetim kurulu üyeleri genç futbolcuya  yeni yaşının hayırlar getirmesini dilerken, yeni sezonda başarılı bir performans ortaya koymasını temenni ettiler.Doğum gününü kutlayan kulüp başkanı Erkan Genç başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri, futbolcu arkadaşlarına ve kulüp personeline teşekkür eden Oğuz Gürbulak’ta ekip olarak başarılı bir geçirmeyi diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri