Anadolu’nun son kozu

Konya Anadolu Selçukluspor’da Tarsus hazırlıkları devam ediyorç. Yeşil beyazlılarda kaptan Ramazan Durdu, Tarsus İdmanyurdu maçından galip gelmek adına ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Tarsus İdmanyurdu maçı hazırlıklarını devam ettiriyor. Yeşil beyazlılarda Abdülkerim Bardakçı’nın durumu netlik kazanmazken, Gökay, emre ve Aydın Kuzu ise cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.

“KAZANMAK İSTERDİK”
Yeşil beyazlılarda kaptan Ramazan Durdu, Dardanelspor karşısında aldıkları beraberliği kendilerine yakıştıramadıklarını belirterek, “Son iki haftadır hiç olmaması gereken şeyler oluyor. İyi oynadığımız ve puana yakın olduğumuz maçlarda kayıplar yaşıyoruz. Son dakikalarda gelen goller canımızı sıkıyor. Bundan sonrasında aynı şeylerin yaşanmasını istemiyoruz. Dardanelspor karşısında galip gelmeyi çok isterdik ama olmadı. Artık önümüze bakmalıyız.” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Bu hafta oynanacak Tarsus İdmmanyurdu maçının zorlu geçeceğini kaydeden ^kaptan Ramazan, “Rakibimizin de bizimde kesinlikle galibiyete ihtiyacı var. Biz hem kazanmak hem de rakibimizi altımızda tutmak istiyoruz. Bunun için de sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bunun mücadelesini vermek için oraya gidiyoruz ve umarım da istediğimizi alıp döneriz” şeklinde konuştu.

ERÇETİN CEZALI
Bu ara yeşil beyazlılarda Menajer Mesut Erçetin’de tedbir kararı nedeniyle Tarsus İdmanyurdu maçında sahada olamayacak isimler arasında. Erçetin’in geçtiğimiz hafta Dardanelspor maçında hakeme gösterdiği tepkiler nedeniyle bu karar alınmıştı.  
Öte yandan yeşil beyazlılar bugün sabah saatlerinde yola çıkacaklar. Maç gününe kadar Adana’da kamp yapacak yeşil beyazlılar maç günü sabah saatlerinde ise Tarsus’a geçecek.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri