Anadolu’nun sesi gür çıkmalı

Basın İlan Kurumu nezdinde Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliğine seçilen Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslana tebrik ziyaretleri sürüyor.

Gazetemizin hanım yazarları Hüzeyme Yeşim Koçak, Zarife Köksal Taşova, Nezahat Bekleyiciler, Türkiye Yazarlar Birliği’nin hanım üyeleri ve Yazar İsmail Detseli Merhaba’yı ziyaret ederek Mustafa Arslan’a tebrik mesajlarını iletti. Yazarlar, Mustafa Arslan’ın gazete sahiplerini en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirtti.

Özel Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Seyit Karaca ve Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Zühra Yıldırım da Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Arslan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Dr. Seyit Karaca, Mustafa Arslan’ın seçildiği görevden ötürü duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Minibüsçü esnafından Mustafa Martlı ve H. Ali Uyar da, Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Arslan’a tebrik ziyaretinde bulundu. Martlı ve Uyar, demokratik ortamda gerçekleşen seçimin hayırlara vesile olması temennisini iletti.
Öte yandan PANKOBİRLİK ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk ve Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, birer tebrik mesajı yayınladı. “Güvenin tezahürü ve ayrıca bir hemşehrim olarak da Basın İlan Kurumu’na Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi olarak seçilmenizden gurur duydum” diyen PANKOBİRLİK Başkanı Konuk, şunları söyledi: “Çağdaş demokrasilerde dördüncü kuvvet olarak kabul edilen medyanın bir parçası olan ve yerel anlamda hem denetim mekanizmasını, hem demokrasinin geliştirilmesi işlevini hem de toplum hassasiyetlerini yansıtma işlevini gören Anadolu basınının milletimizin duyan kulağı, gören gözü, konuşan dili, yazan eli ve hak terazisinden sapmayan vicdanı olmaya devam edebilmesi için harcayacağınız mesaide de Merhaba Gazetesi ile yakaladığınız başarıyı tekrarlayacağınıza samimi inancımı ifade ediyor, Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilcisi olarak seçilmenizden dolayı kutluyor, şahsım ve temsil ettiğim üreticilerimiz adına başarılar diliyorum.”
Konya Sanayi Odası ve KOS (Konya Organize Sanayi) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil de, Anadolu gazeteciliğini Konyalı bir gazetecinin temsil etmesinin şehir adına sevindirici bir gelişme olduğunu vurguladı. Büyükhelvacıgil, Türkiye genelinde yayın hayatını sürdüren 2 bin 400 yerel gazetenin temsili ve Anadolu basınının güçlenesi için gösterilecek çalışmalarda başarılar diledi. Konya Aydınlar Ocağı Başkanı Mustafa Güçlü de ziyarette bulunarak, Basın İlan Kurumu Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliğine seçilen Mustafa Arslan’ı tebrik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri