Anadolu’nun konuğu Sivas

Kocaeli Birlik deplasmanında 8 maçlık serisi sona eren Anadolu Selçukspor bugün saat 15.00’daBüyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda Sivas Belediyesporile karşılaşacak

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 32.hafta maçında bugün  sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesiatatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Selim Özen yönetecek. Özen’in yardımcılıklarını Önder Çalış ve Mustafa Çevik yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İlker Güneş olacak.   

KALAN 3 MAÇI DA KAZANMAK İSTİYOR

Sezonun 2. Yarısına kötü bir başlangıç yapan ve art arda oynadığı 5 maçı da kaybeden Anadolu Selçukspor’da  teknik direktör Cenk Özcan yerini yardımcısı Alper Avcı’ya bıraktı. Yeşil-beyazlı ekip Avcı’yla birlikte çıktığı 8 maçta müthiş bir performans ortaya koydu. Anadolu Selçukspor 8 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik alarak 5 maçlık yenilgi serisini unutturdu ve Play-Off kovalamaya başlamıştı. Ancak Kocaeli Birlikspor deplasmanında bu seri bozuldu.

Kocaeli Birlik deplasmanında 8 maçlık serisi sona eren yeşil-beyazlı ekibin Play-Off şansı mucizelere kalsa da matematiksel olarak devam ediyor. Anadolu Selçukspor bu hedefini son düdüğe kadar kovalamakta kararlı.

SİVAS PLAY-OFF POTASINDA

Anadolu Selçukspor’un rakibi Sivas Belediyespor da yeşil-beyazlı ekip  gibi Play-Off hedefinde 

Sivas ekibi 50 puanla 4. Sırada bulunuyor.

10 MAÇTA TEK YENİLGİ ALDI 

Anadolu Selçukspor’un rakibi Sivas Belediyespor zor maç kaybeden bir ekip olarak dikkat çekiyor.  10 maçta sadece tek yenilgi alan Yeşil-beyazlı ekip geçtiğimiz hafta evinde şampiyonluk kovalayan Amed Sportif ile 1-1berabere kaldı. Sivas Belediyespor oynadığı son 4 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik aldı.

DEPLASMAN KARNESİ ZAYIF

Sivas Belediyespor ligde en fazla puanı iç sahada topladı. Yeşil-beyazlı ekip ligde en fazla yenilgiyi ise dış sahada aldı.  Bugüne kadar deplasmanda  15 maça çıkan Sivas Belediyespor bu maçlarda 4 galibiyet 5 beraberlik alırken 6 kez rakiplerine kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip en fazla golü de deplasmanda yedi. Sivas Belediyespor oynadığı 15 maçta 15 gol atıp 18 gol yedi.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri