Anadolu’nun keyfi yerinde

Anadolu Selçukspor’daKeçiörengücü karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin mutluluğu sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip Trabzon’da oynayacağı Ofspor maçı hazırlıkları da moralli bir şekilde başladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor 3. Galibiyetini almanın mutluluğunu yaşıyor. Lige kötü bir başlangıç yapan yeşil-beyazlı ekip son haftalarda yakaladığı çıkış ile 5 maçta 11 puan topladı. Ancak Anadolu Selçukspor’un rakipleri de yeşil-beyazlı ekiple birlikte çıkış yakaladığı için Anadolu aldığı bu puanlarla ateş hattından kurtulmayı başaramadı. Alınan galibiyetler ise takımın kendine olan özgüvenini arttırdı. Oyuncular ve teknik heyet çıkışlarının devam edeceğini ve hedeflerinin Play-Off olduğunu ifade ettiler.

PLAY-OFF HEDEFİMİZ VAR

Keçiören galibiyeti sonrası konuşan Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu İsmail Güven bu çıkışlarının devam ettireceklerini söyledi.İsmail kendilerine olan güvenlerinin arttığı belirterek, “Baştan sona güzel bir maç oldu. Başta topun bizde kalmasını sağlayamadık ama sonlara doğru topun bizde kalması rakibin direncini kırdık. Girdiğimiz pozisyonları iyi değerlendirdik. Bundan önceki maçlarda pozisyonları değerlendiremediğimiz için kötü sonuçlar alıyorduk. İnşallah bu maçın dönüm noktası olmasını temenni ediyorum. Rakiplerimize Play-Off’tankopmadığımızı göstermek istiyoruz. Takım olarak daima ileriye gitmeye devam edeceğiz.”  diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri