Anadolu'nun iç saha fobisi var

Konya Anadolu Selçukluspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta evinde oynadığı 4 karşılaşmada da gol sevinci yaşayamadı.

Konya Anadolu Selçukluspor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta evinde oynadığı 4 karşılaşmada da gol sevinci yaşayamadı. Evinde oynadığı karşılaşmalarda 3 beraberlik ve bir mağlubiyet alan Anadolu Selçukluspor'un 3 maçı 0-0 beraberlikle sonuçlandı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukluspor kötü gidişine bu hafta da dur diyemedi. Geçen hafta teknik direktör değiştiren yeşil-beyazlılar yeni hocasıyla çıktığı ilk maçtan da galibiyet alamayarak çöküşünü sürdürdü. Bu güne kadar ligde 8 maça çıkan Anadolu Selçukluspor 1 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyetle 17. sırada bulunuyor.

FORVET SIKINTISI YAŞIYOR

Konya Anadolu Selçukluspor'un Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta oynadığı 8 maç incelendiğinde ilginç istatistikler ortaya çıkıyor. Yeşil-beyazlıların en büyük sıkıntısı olarak gol problemi dikkat çekiyor.. 8 maçta rakip filelere 3 gol atabilen Anadolu Selçukluspor ligin en az gol atan ikinci takımı durumunda. Kalesinde 8 gol gören Anadolu Selçukluspor ligdeki rakiplerine göre normal sayıda gol yese de atamadığı için alt sıralarda bulunuyor.

EVİNDE GOL BİLE ATAMADI

Konya Anadolu Selçukluspor'un asıl dikkat çeken performansı evinde oynadığı maçlarda dikkat çekiyor. Bu haftaya kadar evinde toplam 4 maç oynayan Genç Kartallar henüz rakiplerine gol atmış değil. Evinde oynadığı 4 maçtan 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar oynadıkları maçların üçünü 0-0 beraberlikle noktaladı. Ligde toplam 3 gol atan Anadolu Selçukluspor'un en golcü oyuncusu takımın genç stoperi Can Demir Aktav.

BEYAZ GRUP'TA İLGİNÇ İSTATİSTİKLER

Konya Anadolu Selçukluspor'un mücadele ettiği Beyaz Grup'ta bazı takımların 8. hafta sonunda ortaya koyduğu performans ilginç istatistiklerin ortaya çıkmasını sağladı. 8 maçta 10 puan toplayan ve ligin namağlup tek takımı olma unvanını koruyan Sarıyer'in beraberlik sayısı rekora koşuyor. Oynadığı 8 maçın 7'sinden sahadan beraberlikle ayrılan Sarıyer'in ayrıca bir galibiyeti bulunuyor. İstanbul temsilcisi namağlup olmasına rağmen ligde 10. sırada yer alıyor.

2 GOLE 7 PUAN

İstatistikleri ilginç olan bir diğer tamı ise Çankırıspor. Oynadığı 8 maçta rakip filelere sadece 2 gol atabilen ve ligin en az gol atan takımı olan Çankırıspor topladığı 7 puanla şaşırtıyor. Toplam 4 maçtan beraberlikle ayrılan ve çoğu maçını golsüz bitiren Çankırıspor bir maçta da kazanma başarısı gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri