Anadolu’nun hedefi Konyaspor

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. 21 Temmuz tarihinde top başı yapmayı planlayan yeşil-beyazlı ekipte kadro oluşturma çalışmaları da devam ediyor.

Yeni sezona genç ve agresif bir kadro ile girmeyi hedefleyen Anadolu Selçukspor alt yapıdan bir çok oyuncuyu da kampa götürmeyi planlıyor. Anadolu Selçukspor her sezon olduğu gibi yeni sezonda da Konyaspor’a yeni yıldızlar kazandırmak için mücadele edecek.

CAN DEMİR KONYASPOR KAMPINDA

Torku Konyaspor’da geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor’da kiralık forma giyen oyuncular Yunus Emre Yalçın, İsmail Güven ve Halil İbrahim Sönmez yeşil-beyazlı ekibin kamp kadrosuna dahil edildi. Bu oyuncularla birlikte Anadolu Selçukspor alt yapısında yetişerek  yeşil-beyazlı ekibin vazgeçilmez stoperi olan başarılı oyuncu Can Demir Aktav da Torku Konyaspor’un kamp kadrosunda yerini aldı. Yeşil-beyazlı ekibin kamp kadrosuna geçtiğimiz sezonda da Volkan Fındıklı katılmış ve Konyaspor ile resmi sözleşme imzalamıştı.   

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor’a Volkan Fındıklı ve Vedat Bora gibi isimleri kazandıran Anadolu Selçukspor yeni sezonda birkaç ismi yeşil-beyazlı kulübe kazandırmak istiyor.  Volkan Fındıklı ve Vedat Bora’nın geçen sene gösterdikleri performans sonrası Aykut hocanın beğenesini kazanmaları ile birlikte yeni sezonda Konyaspor’da kalmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Anadolu Selçukspor yeni sezonda da Torku Konyaspor’a fayda sağlayacak genç yetenekler vermek istiyor.

HALİL İBRAHİM DE KALABİLİR

Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor’da kiralık olarak forma giyen Halil İbrahim Sönmez yeni sezon hazırlıkları kapsamında Konyaspor’un kampında yer alacağı ve büyük ihtimalle yeni sezonda yeşil-beyazlı ekipte kalacağı ifade ediliyor.  Torku Konyaspor’un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği 19 yaşındaki Emre Can Atila da A takımla birlikte kampa katılacak. Genç yetenek kampta olağanüstü bir çıkış gösteremediği takdirde  maç tecrübesi kazanması için Anadolu Selçukspor’un yolunu tutacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri