Anadolu’nun hedefi 3 puan

Anadolu Selçukspor bugün sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak. Son haftalarda çıkış yakalayan yeşil-beyazlı ekip bu çıkışını rakibi karşısında da sürdürmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 26. Hafta maçında bugün sahasında Keçiörengücü ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumunda oynanacak mücadele saat 15.00’da başlayacak.  Mücadeleyi  Tolga Kadaz yönetecek. Kadaz’ın yardımcılıklarını Can Savaşan ve  Uğur Erdoğan yapacak.  Maçın dördüncü hakemi ise Ulaş Aksoy olacak.

SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligin ikinci yarısında ilk 5 maçta puan alamayan Anadolu Selçukspor teknik direktör değişikliği ile toparlandı. Temsilcimiz Tepecikspor deplasmanında 1, Zonguldak Kömürspor maçından 3 son oynadığı  Anadolu Üsküdar deplasmanından da bir puan alarak yükselişe geçti.  Anadolu Selçukspor Keçiörengücü'nü mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor. Play-Off hedefinden kopmayan yeşil-beyazlılar ligde çıktığı 25 karşılaşmada; 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak 31 puan topladı. Yavru Kartal, 31 puanla 11.sırada yer alırken Keçiörengücü'nü yenerek Play-Off potasındaki rakiplerle arasındaki puan farkını minimum seviyeye indirmek istiyor.

3 OYUNCU YOK 2 OYUNCU KART SINIRINDA

Anadolu Selçukspor Keçiörengücü karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak.  Teknik direktör Alper Avcı yaptığı açıklamada, “Cezalı Oğuz Gürbulak bu hafta bizlerle olamayacak. Ragıp antrenmanlara başlayacak ama takıma katılması bu hafta olmayabilir. Mücahit'in bir sakatlığı var ve büyük ihtimal bu hafta sonu da bizle olmayacak” dedi. Anadolu Selçukspor'da 23.hafta oynanan Büyükçekmece Tepecikspor maçında kart sınırına ulaşan 2 oyuncu Keçiörengücü maçında kart görmesinde halinde Fethiyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Tepecikspor maçında 15.dakikada sarı kart gören Emre Selen ve 89.dakikada sarı kart gören stoper Ahmet Önay, kart sınırına ulaştı. 2 oyuncu yarın oynanacak olan Keçiörengücü karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde Anadolu Selçukspor'un deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçında forma giyemeyecek.

RAKİP PLAY-OFF POTASINDA

Anadolu Selçukspor’un rakibi Keçiörengücü lig sıralamasında  43 puanla 5. Basamakta yer alıyor. Ankara temsilcisi  25 maçta 12 galibiyet  7 beraberlik 6 yenilgi aldı. Keçiörengücü  deplasmanda oynadığı 12 maçta ise  4 galibiyet 4 beraberlik 4 yenilgi aldı. Başkent temsilcisi  bu maçlarda 19 gol atıp 21 gol yedi. Keçiörengücü dış sahada  16 puan topladı.  Keçiörengücü takımı  geride kalan haftada sahasında Amed Sportif Faaliyetler ile 1-1 berabere kaldı.

ANADOLU EVİNDE KAZANMAK İSTİYOR

Son haftalarda çıkış yakalayan Anadolu Selçukspor  sahasında oynayacağı Keçiörengücü maçını  kazanarak çıkışını devam ettirmek istiyor. Bugün sahasında sezonun 13. Maçına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip 12 maçta  6 galibiyet 1 beraberlik 5 yenilgi aldı. Anadolu Selçukspor seyirci desteği ile Keçiörengücü’nü yenerek 7. Galibiyetini almak ve üst sıralara doğru tırmanışını devam ettirmek istiyor.  

MAÇLAR BUGÜN OYNANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu hafta sonu yapılacak olan Yükseköğrenime Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle pazar günü oynanacak Spor Toto 2.Lig'deki bütün karşılaşmaları cuma gününe aldı. Spor Toto 2.Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta oynanacak olan 26.hafta karşılaşmalar bugün oynanacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde:

 

 

 

 

 

13.30 Kahramanmaraşspor A.Ş.                - Fatih Karagümrük A.Ş.              

 14:30    Amed Sportif Faaliyetler - Fethiyespor

 14:30    Sivas Belediye Spor - Kocaeli Birlik Spor               

 15:00    Nazilli Belediyespor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor          

 15:00    Konya Anadolu Selçukspor - Keçiörengücü        

 15:00    İstanbulspor A.Ş. - Zonguldak Kömürspor          

 15:00    Pendikspor - Ofspor A.Ş.            

 15:00    Hacettepe Spor               - Bucaspor        

 15:00    Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. - Büyükşehir Belediye Erzurumspor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri