Anadolu’nun gözü Sivas’ta

Kocaeli Birlik deplasmanında 8 maçlık serisi sona eren Anadolu Selçukspor’da gözler Cuma günü iç sahada oynanacak Sivas Belediyespor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip mucizelere kalan Play-Off şansını son düdüğe kadar sürdürmek istiyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 32.hafta maçında Cuma günü sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.   Kocaeli Birlik deplasmanında 8 maçlık serisi sona eren yeşil-beyazlı ekibin Play-Off şansı mucizelere kalsa da matematiksel olarak devam ediyor. Anadolu Selçukspor bu hedefini son düdüğe kadar kovalamakta kararlı. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde sürdürüyor.      

SERİ ÜZÜNTÜSÜ

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı 8 haftalık çıkışın ardından deplasmanda Kocaeli Birlikspor’a kaybetmenin kendilerini çok üzdüğünü  söyledi.

Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, “İki taraf adına da kazanılması gereken bir maçtı. Müsabakanın ilk yarısında çok iyi oynadık, hem defansif anlamda hem de ofansif anlamda iyi bir müsabaka çıkardık. Pozisyonlara girdik, sadece golü bulamadık. Belki bu sezonun en fazla korner kullandığımız karşılaşması olduğu, ilk yarıda 14-15 tane köşe atışı kullandık. Çok net pozisyonlarımız vardı fakat değerlendiremedik. İkinci yarıda ne yazık ki savunma anlamında kendimize yakıştıramadığımız goller yedik. Esasında ikinci yarıda da etkili oynamamıza, direkten dönen toplarımız olmasına rağmen maçtan yenik ayrıldık. Elbette çok üzüldük, daha farklı olabilirdi. 8 haftalık bir çıkışın ardından böyle bir maçı kaybetmek bizi üzdü ama önümüzde üç maç var.  Play-Off belki imkansız gibi gözükse de matematiksel anlamda iddiamızın devam ettiği sürece biz bu işi bırakmak niyetinde değiliz. Ligi bitirebileceğimiz en iyi noktada bitirebilme adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

ANADOLU PLAY-OFF’UN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Avcı Play-Off şanslarının matematiksel olarak devam ettiğini ve cuma günü Sivas Belediyespor ile Konya’da karşı karşıya geleceklerini hatırlattı. Alper Avcı, “Rakibimizin ligdeki konumu bizi çok ilgilendirmiyor. Ligi en iyi yerde bitirebilme adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biliyorum matematiksel anlamında biraz işimiz biraz zor gözüküyor ama hedefler bitmez. Sadece bir mağlubiyetle bir söylememizden uzaklaşmış değiliz. Ligin son maçının son düdüğüne kadar bu hedef doğrultusunda mücadele etmeye devam edeceğiz. Son üç karşılaşmayı alabildiğimiz kadar puanları toplayıp bitirmek istiyoruz” dedi.

ABİDİN KURT

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri