Anadolu’nun evladı Halil İbo

Anadolu Selçukspor’da kiralık oynadığı sezonda gösterdiği performansla Torku Konyaspor’un sezon başı kampına katılan Halil İbrahim Sönmez Aykut hocanın da gözüne girmeyi başardı. Halil İbrahim gösterdiği performansla Konyaspor taraftarını umutlandırıyor

Konyaspor’un geçtiğimiz sezon başında transfer ettiği ve Konya Anadolu Selçukspor’a kiralık olarak gönderdiği Halil İbrahim Sönmez  gösterdiği  performansla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor’da 16 gol atarak herkesin beğenisini kazanan Halil İbrahim Sönmez, geçtiğimiz hafta Konya’da oynanan hazırlık maçında da galibiyet golünü atmıştı. Oyuna girdiği dakikadan itibaren mücadelesi ve isteği ile taraftarın gözüne giren oyuncu büyük alkış aldı.  Akhisar  Karşısında da oyuna sonradan giren Halil İbrahim Sönmez, oyuna hareketlilik getirdi ve Konyaspor’un attığı gol öncesinde korner yaptırarak golde pay sahibi oldu.

BİR PUAN KÖTÜ SAYILMAZ

Akhisar Belediyespor maçından alınan 1 puanın sezonun başı olması nedeniyle kötü sayılmaması gerektiğini belirten Halil İbrahim Sönmez, en kısa sürede eksiklerini gidererek hazır hale geleceklerini söyledi. Karşılaşmanın yüksek tempoda geçtiğini ve takımların mücadele seviyesi üst düzeyde bir maç oynadıklarını ifade eden Halil İbrahim, "İlk yarıda istediklerimizi yapamadık. Kalemizde gördüğümüz golle de yenik duruma düştük. Beklentilerin gerisinde kalmamızın sebeplerinden birisi de her iki takım oyuncuları içinde geçerli olan nemli havaydı. Ancak ikinci yarıda önde basan, golü düşünen, futbolun gereklerini yerine getiren bir görüntü içerisindeydik. Duran toptan golü bulduk. Ama kazanmayı başaramadık. Sezonun ilk haftası ve eksiklerimizin olması gayet doğal.  Ama bunları en kısa sürede gidererek hazır şekilde yolumuza devam edeceğimize ve takım olarak bizi güzel günlerin beklediğine inanıyorum" diye konuştu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri