Anadolu’nun en zor 90’ı

Anadolu Selçukspor bugün sahasında liderlik hesabı yapan Menemen Belediyespor’u konuk edecek saat 13.30’da başlayacak mücadele Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak. Yeşil-beyazlı ekibin tek hedefi kazanmak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 30. Hafta maçında bugün  sahasında şampiyonluk hesapları yapan Menemen Belediyespor ile karşılaşacak. saat 13.30’da başlayacak mücadele Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanacak. Müsabakayı Serkan Önsal yönetecek.  Önsal’ın yardımcılıklarını Murat Taşçıkar ve Suat Güz yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mustafa Aldemir.

İç sahada bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan Anadolu Selçukspor  zorlu maçı kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak ve evindeki kazanamama şanssızlığını kırmak istiyor. 

Anadolu Selçukspor’un rakibi Menemen Belediyespor dış saha karnesi ile grubun zirvesinde yer alıyor. İzmir temsilcisi deplasmanda oynadığı 13 maçtan sadece 3’ünü kaybetti. Sarı-lacivertli ekip  bu maçların 6’sını kazanırken 4’ünde ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Menemen Belediyespor bu maçlarda 15 gol atarken kalesinde ise 11 gol gördü ve 22 puan topladı. İzmir ekibi deplasmanda aldığı bu başarılı sonuçlarla grubun dış saha karnesinin zirvesinde yer aldı.

Anadolu Selçukspor sahasında oynadığı maçlarda  deplasmana oranla daha çok puan kaybı yaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip  sahasında oynadığı 14 maçta sadece 3 galibiyet alabildi. Anadolu Selçukspor kalan 11 maçta ise 5 beraberlik 6 yenilgi aldı. İç saha karnesi kötü olan Anadolu Selçukspor deplasman karnesi çok iyi olan rakibi Menemen Belediyespor’u yenerek alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını ve iç saha karnesini düzeltmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta sezonun 30. Hafta maçları bugün oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligde yaş kategorisinin düşük olması ve bu ligde mücadele eden bir çok oyuncunun hafta sonu yapılacak Öğrenci Seçme Sınavına gireceğini göz önünde bulundurarak 30. Hafta maçlarının Cuma günü oynanması kararını aldı. Maçlar 13.00 ve 13.30’da başlayacak

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri