'Anadolu'm kampa girdi

Anadolu Selçukluspor yarın sahasında oynayacağı zorlu Kırklarelispor maçı için hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor 31. hafta maçında yarın sahasında Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek. Ligin son sırasındaki Çamlıdere Şekerspor'u deplasmanda 2-0'la geçen temsilcimiz rahat bir konuma ulaşarak alt sıralarla puan farkını açtı. Yarın sahasında oynayacağı Kırklarelispor maçına daha rahat bir şekilde çıkacak yeşil-beyazlı ekip taraftarlarına güzel bir pazar günü yaşatmak istiyor.

SELÇUKLU EKSİK ÇALIŞTI

Önceki gün Büyükşehir Belediyesi Kayacık tesislerinde yapılan çalışma ile Kırklarelispor hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte  hasta olan Aykut Uluç ve izinli Turgay Koyuncu   antrenmana katılmadı  Günün tek çalışması öğleden önce gerçekleştirilirken teknik direktör Zafer Turan gözetiminde yapılan antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Rifat Erdem ile Serhat Mermer takımdan ayrı koşarken, hasta olan Aykut Uluç ve izinli olan Turgay Koyuncu antrenmanda yer almadı. Koşu çalışması ile başlayan antrenman ısınma hareketleri ile devam etti. Takımımız antrenmanın ana bölümde tam sahada taktik çift kale maç yaptı. 1,5 saat süren antrenmanımız açma - germe hareketleri ile sona erdi. Çalışmayı Kulüp Başkanı Başkanı Mehmet Günbaş da izledi.

KIRKLARELİ KARŞISINDA 2 EKSİK

Anadolu Selçukluspor yarın oynayacağı Kırklarelispor maçına 2 oyuncusundan yoksun çıkacak. Geride kalan haftada Çamlıdere Şekerspor ile oynanan ve 2-0 tamamlanan müsabakada, maçın son düdüğünün ardından kırmızı kart gören  Nuh Aşkın ile aynı maçta gördüğü sarı karttan dolayı cezalı durama düşen Serhat Mermer Kırklarelispor müsabakasında forma giyemeyecek. Hasta olan Aykut Uluç ve sakatlığı süren Rifat Erdem'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri