'Anadolu'm istim üstünde

Anadolu Selçukluspor hafta sonu oynayacağı Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Yeşil-beyazlı camia alt sıralarla bağını koparma adına büyük önem taşıyan maça ayrı bir konsantrasyonla hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor deplasmanda oynayacağı Çamlıdere Şekerspor maçına büyük önem veriyor. Zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip son sıradaki rakibini yenerek ilerleyen haftalarda küme düşme korkusu yaşamak istemiyor.Ligin bitimine 5 hafta kala Anadolu Selçukluspor'un 4 maçı kaldı.yeşil-beyazlı ekip 33. haftayı maç yapmadan geçirecek. Yeşil-beyazlı ekip bu maçların ilkini deplasmanda ligin son sırasında olan Çamlıdereşekerspor'a karşı oynayacak. 2. maçını ise sahasında Play-Off hedefi içinde olan Kırklarelispor ile oynayacak. Sezonun 32. haftasında yine Play-Off hedefi içerisinde olan Bayrampaşaspor deplasmanına konuk olacak. 33. haftayı maç yapamadan geçecek olan Anadolu Selçukluspor son maçını ise sahasında Eyüpspor'a karşı oynayacak. Kalan 5 haftada küme düşme potasındaki takımlar birbirleri ile karşı karşıya gelecek. Ligin 31. haftasında Denizli Belediyespor-Körfez Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 32. haftada ise Ofspor sahasında Denizli Belediyespor'u konuk edecek. Sezonun son maçında ise Çamlıdere Şekerspor sahasında Denizli Belediyespor ile karşılaşacak. 

AKYEL: KAZANIP RAHATLAMAK İSTİYORUZ

Anadolu Selçukluspor'da hafta sonu deplasmanda oynanacak Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip ligin son sırasında bulanan rakibini yenerek son 3 haftaya daha rahat girmenin hesaplarını yapıyor. Anadolu Selçukluspor'un başarılı oyuncusu Yusuf Akyel Çamlıdere Şekerspor maçının çok önemli olduğunu ve stresli geçeceğini ifade etti. Sezonun en önemli maçlarından bir tanesini de bu hafta sonu deplasmanda Çamlıdere Şekerspor ile oynayacakalarını ve kazanıp ligin kalan haftalarında sıkıntı yaşamak istemediklerini belirten başarılı futbolcu Yusuf Akyel , “ Kazanmamız gereken bir müsabaka oynayacağız  Stresli bir maç olacak. Bu haftayı geçirdikten sonra geçmişe bakıp hayıflanmak istemiyoruz. Sahada rahat olmamız gerekli. Fazla stres yaşarsak olumsuz yönde etkilenebiliriz. Yapmak istediklerimize egngel olabilir. Bizim rakiplerimize göre daha fazla puanımız var. Kazandığımız takdirde rahatlarız. Takım olarak son 6 maçta kaybetmedik, kendimize güvenimiz var. Artık her maça çıkarken aklımızdan kaybetmek geçmiyor. Kazanabileceğimize inanıyoruz. Bu hafta ve gelecek haftalarda kendimiz gibi oynarsak üç puanla döneriz. Ve deplasmandan üç puanla dönüp artık alt sıralardan iyice uzaklaşmak istiyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri