Anadolu’da Zafer zamanı

Anadolu Selçukluspor bugün yeni teknik direktörü ile sahasında lider İnegölspor’u konuk edecek.

Anadolu Selçukluspor bugün yeni teknik direktörü ile sahasında lider İnegölspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı ekip yeni hocası Nevzat Dinçbudak ile çıktığı ilk maçını kazanarak yükselişe geçmek istiyor. Atatürk Stadında oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor bugün sahasında sezonun 8. hafta maçına çıkacak. Selçuklu ekibi grup lideri İnegölspor’u sahasında konuk edecek. Atatürk Stadında oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Emre Kosif yönetecek. Kosif’in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesinden Candaş Elbil ve Armağan Çekinmez yapacak. Maçın 4. hakemi ise Kırklareli Bölgesinden Can Öztekin Ligde aradığı başarıyı henüz yakalayamayan yeşil-beyazlı ekip geride kalan haftada teknik direktör Nafi Bilaloğlu ile yollarını ayırarak takımın başına Nevzat Dinçbudak’ı getirdi. Konyalı olan Dinçbudak İnegölspor maçı ile takımın başında ilk karşılaşmasına çıkacak.

HEDEF GALİBİYET

Teknik adam değişikliğine giderek takıma yeni bir soluk getiren Anadolu Selçukluspor İnegölspor maçında mutlak galibiyet hedefliyor. Ligde 5 puanla 17. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip bu maçtan alacağı galibiyetle alt sıralardan kurtulmak istiyor.

İNEGÖL’ÜN DEPLASMAN KARNESİ ZAYIF

İnegölspor ise 16 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Bordo-beyazlı ekip oynadığı 7 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi aldı. İnegölspor bu maçlarda rakip kalelere 10 gol atıp 3 gol yedi. Deplasman karnesi biraz zayıf olan bordo-beyazlı ekip 3 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi aldı.

8.HAFTA PROGRAMI

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta bugün 8. Hafta karşılaşmaları oynanacak. Tüm maçlar saat 15.00’te başlayacak. Karşılaşmaların programı şu şekilde: Giresunspor-Kırklarelispor

Kartalspor-Göztepe A.Ş., Çankırıspor-Pendikspor, Sarıyer -Aydınspor 1923

Gümüşhanespor-Tokatspor, Hatayspor-Gaziosmanpaşa, Dardanelspor A.Ş -Tarsus İdman Yurdu, Konya Anadolu Selçukluspor-İnegölspor, Yeni Malatyaspor-Turgutluspor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri