Anadolu’da Yoğun mesai

Anadolu Selçukspor iç sahada oynayacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncusu Ahmet Karaman son iki maçı kazanarak araya moralli girmek istediklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta hafta sonu sahasında  liderlik kovalayan Ümraniyespor ile karşılaşacak Anadolu Selçukspor’da hazırlıklar sürüyor.   Geride kalan haftada deplasmanda oynanan Hatayspor karşılaşmasında gördüğü sarı kart ile bu sezonki 4. kartına ulaşan Can Demir Aktav cezalı duruma düştü. Can Demir Aktav hafta sonunda iç sahada oynanacak Ümraniyespor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

KAZANMAK İSTİYORUZ

 Anadolu Selçukspor’un genç oyuncusu  Ahmet Karaman son haftalarda  takımın yakaladığı çıkışın devam etmesi adına bu hafta iç sahada oynayacakları Ümraniyespor maçını kazanmak istediklerini belirterek: “Devre arasından önce oynayacağımız son iki müsabaka ve biz bu iki maçtan iyi sonuç almak istiyoruz. Kazanmak için hazırlanacağız” dedi.  

İç sahada Bugsaşspor karşısında alınan galibiyetin ardından deplasmanda kazanıp çıkışa devam etmek istediklerini ve Hatay’a bu şekilde gittiklerini belirten Karaman: “Kazanmak istiyorduk. Hayatspor maçına bu şekilde hazırlandık ve üç puan için gittik. Ama sonuçta deplasmanda alınan bir puanda küçümsenmemeli. İnşallah içerde Ümraniyespor ile oynayacağımız müsabakada iyi futbol oynayıp galip gelerek üç puan almak istiyoruz. Devre arasından önce oynayacağımız son iki müsabaka ve biz bu iki maçtan iyi sonuç almak istiyoruz. Kazanmak için hazırlanacağız” dedi.

RAKİBİN DURUMU MOTİVEMİZİ ETKİLİYOR

Rakibin üst sıralarda yer almasının ve güçlü bir kadroya sahip olmasının kendilerini daha iyi motive ettiğini belirten Ahmet Karaman : “Maça hazırlanma ve motive olma noktasında bu bizi daha hırslandırıyor. İnşallah maç günü takım arkadaşlarımız ile iyi bir mücadele ortaya koyacağımıza inanıyoruz. Burada bulunmaktan hepimiz son derece mutluyuz. Bizim için bir basamak olduğunu biliyoruz. Çok çalışıp A takım kadrosunda yer almak hepimizin isteği “ifadelerini kullandı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri