Anadolu’da yine hüsran

Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 22. hafta maçında sahasında İstanbulspor ile karşılaştı.

Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 22. hafta maçında sahasında İstanbulspor ile karşılaştı. Sezonun 2.yarısında oynadığı 4 maçta da yenilerek puan yüzü göremeyen yeşil-beyazlı ekip  İstanbulspor’a da 2-0 yenilerek yine puana hasret kaldı. Anadolu Selçukspor  bu maçta aldığı yenilgi sonrası 26 puanda ve 12. Sırada kalmaya devam etti.  İstanbulspor maça hızlı başladı ve hemen başında 1-0 öne geçti. 

Konuk ekip henüz ilk dakikada defansın hatasını iyi değerlendirerek Şaban Güneşyürek ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik için yüklenen temsilcimiz aradığı golü bir türlü bulamadı. İstanbulspor, maçın 85.dakikasında İbrahim Halil Çolak ile farkı ikiye çıkararak karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

 

Stat: Konya Atatürk

Hakemler: Ramazan Keleş, Murat Şener, Cemil Tunç

Konya Anadolu Selçukspor: Emre, Fatih, Oğuz, Ragıp (Dk. 86 Gökhan), Burak, Ali Dere (Dk. 68 Ali Kuleli), Berat, Volkan, Özkan, Eren, Maksut (Dk. 46 Abdülkadir)

İstanbulspor: Umut, Oğuzhan, Onur, Şaban (Dk. 83 Serhat), Yalçın, Muhammed (Dk. 62 Yunus), Kubilay, Orhan, Mehmet, Zafer (Dk. 75 İsmail), İbrahim

Goller: Dk. 2 Şaban, Dk. 85 Halil (İstanbulspor)

Sarı kart: Dk. 54 Berat (Konya Anadolu Selçukspor)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri