Anadolu’da transfer gündemi yoğun

Konya Anadolu Selçukspor’da transfer gündemi bir hayli yoğun. Yeşil beyazlılar Torku Konyaspor’dan gelecek isimlerin yanı sıra dış transferde görüştükleri isimlerle de son aşamaya geldi.

Konya Anadolu Selçukspor’da transfer gündemi bir hayli yoğun. Yeşil beyazlılar Torku Konyaspor’dan gelecek isimlerin yanı sıra dış transferde görüştükleri isimlerle de son aşamaya geldi.

KONYASPOR KAMPI BEKLENİYOR

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da bugün başlayan ilk etap kampının sonuna kadar beklemede. Bu kamp ardından ise Mesut Bakkal’ın kampa davet edilen Ali Dere, Gökay Işıtan, Vedat Bora ve Abdullah Çoban hakkında bir karar vermesi beklenecek. Bakkal’ın kararı sonrasın Torku Konyaspor’dan Anadolu Selçukluspor’a kiralanacak isimlerinde netleşeceği belirtilmekte.

DIŞ TRANSFERDE YOĞUN

Volkan Fındıklı’nın Torku Konyaspor’a transferi ardından genç oyuncunun yerine takviye kararı alan yeşil beyazlılar bu nokta için görüştükleri isimlerle belli bir mesafe kat etti. Son olarak Hatayspor’dan Erhan Çatal.çam ile yapılan görüşmelerinde olumlu geçtiği kaydedildi. 7 Mart 1981 doğumlu olan 33 yaşındaki tecrübeli oyuncu Aydınspor, Dardanelspor, Adana Demirspor, Boluspor ve Diyarbakırspor gibi takımlarda forma giydi.

FORVET HATTI BEKLEMEDE

Öte yandan yeşil beyazlılarda forvet hattı için yapılacak olan transferin bir süre daha beklemeye alınması kararı verildi. Mevcut listede yer alan oyuncuların yüksek maliyetlerinin yeşil beyazlıları bu yola ittiği öğrenilirken, planların ilk kamp dönemi sonrasın takımlarından ayrılacak olan forvetler olduğu  iddia ediliyor. Yeşil beyazlı takım yoğun transfer gündemi sırasında bütçe konusundaki hassasiyetini ise devam ettirmekte.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri